Η Gitzo ανακοίνωσε νέες κεφαλές για τριπόδια


Η Gitzo ανακοίνωσε νέες κεφαλές για τριπόδια

Οι νέες κεφαλές, GH1382TQD, GH1382QD και GH3382QD έχουν ειδική επίστρωση για ομαλή κίνηση και πολύ χρηστικό σύστημα κλειδώματος. Και οι τρεις κεφαλές διαθέτουν μηχανισμό friction για ρύθμιση της κίνησης της κεφαλής και μηχανισμό για πανοραμική κίνηση.
Επιπλέον οι νέες κεφαλές είναι συμβατές με τα περισσότερα πιατάκια γρήγορης απελευθέρωσης (quick release plates) τύπου Arca-Swiss.

H GH1382TQD ζυγίζει 390 γραμμάρια και σηκώνει μέχρι 11 κιλά, η GH1382QD ζυγίζει 500 γραμμάρια και σηκώνει μέχρι 14 κιλά και η GH3382QD ζυγίζει 770 γραμμάρια (το πόσα κιλά σηκώνει δεν ανακοινώθηκε).

Οι GH1382TQD, GH1382QD και GH3382QD θα διατίθενται στις τιμές των 270 λιρών, 300 λιρών και 380 λιρών Αγγλίας αντίστοιχα.

gitzo-3

gitzo-2

gitzo-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Gitzo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!