Κλήρωση από την ιστοσελίδα Canon Rumors


Κλήρωση από την ιστοσελίδα Canon Rumors

Οι φίλοι μας στην ιστοσελίδα Canon Rumors είναι μεγάλοι fan της εταιρείας κατασκευής τσαντών και αξεσουάρ, Gura Gear.  Συγκεκριμένα μάλιστα έχουν αγοράσει αρκετά πράγματα της εταιρείας, η οποία δεν έχει τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά σύμφωνα με την μαρτυρία τους είναι πάρα πολύ χρηστικά.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης από την Gura Gear της ανανέωσης των προϊόντων της, στην Canon Rumors αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία κλήρωση για να δώσουν τον παλιό τους εξοπλισμό (και προφανώς να αγοράσουν τα νέα μοντέλα).

Συγκεκριμένα θα δώσουν 5 πακέτα δώρων τα οποία είναι:

Μεγάλο πακέτο

– Gura Gear Bataflae 18L

– Gura Gear Tembo Memory Wallet

– Gura Gear Et Cetera 0.75L Pouch

– Gura Gear Water Bottle

– Gura Gear T-Shirt

Μικρό πακέτο (θα δοθούν 4 τέτοια πακέτα)

– Gura Gear Tembo Memory Wallet

– Gura Gear Et Cetera 0.75L Pouch

– Gura Gear Water Bottle

– Gura Gear T-Shirt

Μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση με δύο τρόπους:

– αν έχετε λογαριασμό twitter αντιγράψτε και twitterετε το παρακάτω μήνυμα:

Just entered to win @guragear PRIZES from @canonrumorsguy. Check out the prizes here http://bit.ly/TFEETf #crguragear

– αν δεν έχετε λογαριασμό twitter, κάνετε εγγραφή στο forum της ιστοσελίδας και γράψτε ένα σχόλιο εδώ.

Οι νικητές θα επιλεχθούν στις 15 Δεκεμβρίου.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τα δώρα θα αποσταλούν με χρέωση του παραλήπτη, οποίος είναι υπόχρεος και για οποιοδήποτε φόρο μπορεί να επιβληθεί στα σύνορα από το κράτος.

Καλή τύχη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!