Η Jelly Skateboards παρουσιάζει το νέο mount GoBLOCK για GoPro


Η Jelly Skateboards παρουσιάζει το νέο mount GoBLOCK για GoPro

Η εταιρία Jelly Skateboards κατασκευάζει μια σειρά διαφανών σανίδων και τα αξεσουάρ τους, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ειδικές θήκες για αποθήκευση μικροαντικειμένων κάτω από τις σανίδες.

Πιο συγκεκριμένα, οι θήκες αυτές τοποθετούνται ανάμεσα από τις ρόδες και τη σανίδα, όπου μικρά κουτάκια κουμπώνουν με ασφάλεια.

Η σκέψη τους ήταν στις θήκες αυτές να μπαίνει το κούμπωμα Goblock με την Go Pro, μεταφέροντας έτσι την οπτική γωνία κάτω από τη σανίδα.

Αυτό προσφέρει τρία πλεονεκτήματα. Η βάση για την κάμερα δεν κολλιέται στη σανίδα και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί, η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί κοιτώντας προς τα πίσω και τέλος αφού η βάση τοποθετείται πάνω στις ρόδες και όχι πάνω στη σανίδα, υπάρχουν σημαντικά λιγότεροι κραδασμοί.

Σύμφωνα με την εταιρία η βάση αυτή μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε skateboard.

Η βάση με το κούμπωμα θα κοστίζει 12 δολάρια και διατίθεται μέσω της πλατφόρμας Indiegogo.

GoBlock-2

GoBlock-3

GoBlock-5

GoBlock-4

GoBlock-6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Indiegogo
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!