Godox AD600PRO: Διέρρευσαν τα πρώτα στοιχεία και εικόνες για το νέο φορητό flash


Godox AD600PRO: Διέρρευσαν τα πρώτα στοιχεία και εικόνες για το νέο φορητό flash

H Godox είναι μία κινεζική εταιρεία που εμπιστεύονται πολύ οι φωτογράφοι και ειδικά στην Ελλάδα έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις.

Ειδικά το φορητό Studio flash Godox AD600 είναι πολύ δημοφιλές (το είχαμε παρουσιάσει στο Booth της Godox στη Photokina του 2016) και πολλοί επαγγελματίες στη φωτογράφιση γάμων και πορτραίτου το προτιμούν για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Godox σύντομα θα μας παρουσιάσει την νέα βελτιωμένη έκδοση του συγκεκριμένου flash, η οποία θα έχει την ονομασία Godos AD600PRO. Η διαρροή φαίνεται να έχει γίνει στο site της εταιρείας, αν και πλέον η σελίδα του προϊόντος έχει κατέβει.

Το νέο Godox AD600PRO αν και έχει ίδια δύναμη με το προηγούμενο μοντέλο στα 600W έχει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις, ξεκινώντας από την μείωση του χρόνου επαναφόρτισης στα 0.01-0.9 του δευτερολέπτου από 2.5 δευτερόλεπτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μικρότερη αυτονομία του flash, η οποία έχει πέσεις στις 360 πλήρεις flashιές από 500 του προηγούμενου μοντέλου.

Επιπλέον είναι συμβατό με όλα τα σημαντικά TTL συστήματα μηχανών, δηλαδή εκτός από Canon και Nikon που υποστηρίζοταν στο προηγούμενο μοντέλο, πλέον έχουμε και υποστήριξη για Sony, Olympus, Fujifilm και Panasonic μηχανές. Η πυροδότηση φυσικά και εδώ γίνεται μέσω ραδιοσυχνοτήτων στα 2.4G, ενώ υποστηρίζεται και συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας στο 1/8000 του δευτ.

Σημαντική βελτίωση είναι και η αύξηση της φωτεινότητας της modeling λάμπας από 10W στα 38W, ενώ η θύρα USB είναι πλέον τύπου C και το σύστημα αλλαγής της γωνίας του flash είναι βελτιωμένο και ελεύθερο για ρύθμιση στο ακριβές σημείο που θέλει ο φωτογράφος.

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο και το Godox AD600PRO έχει mount Bowens για τη χρήση αξεσουάρ, οθόνη για την ρύθμιση του, ενώ το τροφοδοτικό ρεύματος φαίνεται ότι θα πωλείται και σε αυτή την περίπτωση ξεχωριστά. Το βάρος του θα είναι στα 3 κιλά, με διαστάσεις 250x245x125 χιλιοστά (λίγο μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο).

Το Godox AD600PRO αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα ενώ η τιμή του προς το παρόν είναι άγνωστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Godox Godox AD600PRO

Πηγή:

DIYPhotography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!