Streaming ή Vlog #1; Κάντο με τον σωστό φωτισμό, δες το νέο μας βίντεο!

Η πανδημία με τον κορονοϊό έχει αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή μας με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι το πόσο χρόνο περνάμε βλέποντας online βίντεο.
Η έκρηξη που είχαμε τα τελευταία χρόνια με τα Vlog κάθε είδους ακολουθήθηκε το 2020 από την έκρηξη στο streaming καθώς πλέον γίνονται πολλά webinar και Live.
Αν όμως θέλεις να δώσεις ένα σωστό αποτέλεσμα θα πρέπει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις, οι οποίες όπως θα δεις δεν έχουν μεγάλο κόστος.
Στο πρώτο βίντεο της παρουσίασης μας Streaming ή Vlog #1 παρουσιάζουμε την επιλογή μας για μία οικονομική λύση για φωτισμό επαγγελματικού επιπέδου! Πρόκειται για τα Godox LR120 και Godox LR150, δύο LED φωτιστικά με πολύ καλό φωτισμό και ωραία κατασκευή.
Δες την εβδομαδιαία μας φωτογραφική εκπομπή Angle of View στο YouTube ή άκουσε την ως Podcast σε Spotify, Google ή Apple!
Πριν φύγετε δείτε
- Ιστορική στιγμή για το pttlgr, στην αγκαλιά της Amazon!
- Fujifilm FFX-1: Ανακοινώθηκε η πρώτη Full Frame κάμερα της εταιρείας και είναι πανέξυπνη (FiOS και Sim κάρτα)!
- Αρχείο Bettmann: Εξερευνήστε το υπόγειο των 11 εκατομμυρίων ανεκτίμητων φωτογραφικών αρχείων!
- Claid AI: Πλέον δημιουργεί φόντο για φωτογραφίες προϊόντων
- 50 Polaroids του Andy Warhol και όχι μόνο πωλούνται στο eBay!
- Midjourney: Τέλος οι δωρεάν δοκιμές δημιουργίας εικόνων τεχνητής νοημοσύνης
2 σχόλια
Κατατοπιστικό και βοηθάει.
Χρόνια πολλά!
Ευχαριστούμε Θάνο! Χρόνια πολλά!