Νέο speedlight flash Godox TT685 II για Canon, Fujifilm, Nikon, Sony, MFT!

H κινεζική Godox παρουσίασε το νέο της speedlight flash Godox TT685 II, με τιμή κοντά στα 130 δολάρια.
To νέο Flash είναι η αναβάθμιση του TT685 και είναι διαθέσιμο για Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic και Sony. Προσφέρει Guide Number 197 στα 100 ISO και η κεφαλή του έχει εύρος ζουμ από 20 μέχρι 200mm.
Στις διαφορές με το προηγούμενο μοντέλο είναι το γεγονός ότι η κεφαλή κινείται πλέον από -7 μέχρι 120 μοίρες κάθετα και 330 μοίρες οριζόντια. Επιπλέον προστέθηκε η λειτουργία TCM που επιτρέπει την άμεση αλλαγή από λειτουργία TTL σε manual ενώ επιτρέπει και το κλείδωμα της έκθεσης ώστε κάθε φλασιά να έχει την ίδια ακριβή ποσότητα φωτός.
Το νέο flash έχει και λειτουργίες Multi flash, HSS (συγχρονισμό μέχρι 1/8000 του δευτ.), FEC, FEB. Στην λειτουργία Manual μπορεί να ρυθμιστεί σε 22 βήματα από 1/1 μέχρι 1/128. Φυσικά μπορεί να ελεγχτεί ασύρματα μέσω του συστήματος 2.4G της Godox με εμβέλεια μέχρι 100 μέτρα, ενώ λειτουργεί και ως ελεγκτής για απομακρυσμένο έλεγχο άλλων συμβατών flash.
Το Godox TT685 II λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ ενώ δέχεται και το εξωτερικό battery pack PB960. Έχει αυτονομία 330 φλασιές ενώ ο χρόνος επαναφόρτισης διαρκεί από 0.1 μέχρι 2.6 δευτερόλεπτα.
Επιπλέον έχει θύρα USB-C για μελλοντικές αναβαθμίσεις αλλά και θύρα για συγχρονισμό.
Το βάρος του είναι 489 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 64x76x190 χιλιοστά.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Το Google Pixel 9 Pro XL 512GB σε προσφορά -32% στο Amazon, μόνο με 1.010,75€
- Η νέα Sony A7 V καταχωρήθηκε στην Ασία: Νέος αισθητήρας και τιμή περίπου 3.500 ευρώ
- Zoom: Νέα εφαρμογή για τα Meta Quest φέρνει τα βιντεοκλήσεις σε εικονική πραγματικότητα
- Synology DS1825+ και DS725+: Νέα NAS συστήματα με δυνατότητα αποθήκευσης έως 360TB
- Global Ability Photography Challenge 2025: Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας για άτομα με αναπηρία με δωρεάν συμμετοχή
- Moment CineBloom VND: Το νέο φίλτρο που συνδυάζει καλλιτεχνική διάχυση και έλεγχο έκθεσης