Ανακοινώθηκε το νέο Godox WITSTRO AD600Pro


Ανακοινώθηκε το νέο Godox WITSTRO AD600Pro

Όπως είδαμε από την χτεσινή διαρροή η κινεζική Godox ανακοίνωσε το νέο Godox WITSTRO AD600Pro, ένα φορητό flash υψηλών δυνατοτήτων με GN87.

Το νέο Godox AD600PRO αν και έχει ίδια δύναμη με το προηγούμενο μοντέλο στα 600W έχει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις, ξεκινώντας από την μείωση του χρόνου επαναφόρτισης στα 0.01-0.9 του δευτερολέπτου από 2.5 δευτερόλεπτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μικρότερη αυτονομία του flash, η οποία έχει πέσεις στις 360 πλήρεις flashιές από 500 του προηγούμενου μοντέλου. Σημαντικό είναι όπως λέει η περιγραφή στην ιστοσελίδα της Godox ότι το νέο flash διατηρεί την θερμοκρασία χρώματος σταθερή στα 5.600 (συν/πλην 75K) για ομοιόμορφα αποτελέσματα .

Το νέο flash είναι συμβατό με όλα τα σημαντικά TTL συστήματα μηχανών, δηλαδή Canon, Nikon, Sony, Olympus, Fujifilm και Panasonic. Η πυροδότηση φυσικά και εδώ γίνεται μέσω ραδιοσυχνοτήτων στα 2.4G (λειτουργεί με τις μονάδες XPro, X1), ενώ υποστηρίζεται και συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας στο 1/8000 του δευτ.

Σημαντική βελτίωση είναι και η αύξηση της φωτεινότητας της modeling λάμπας από 10W στα 38W, ενώ η θύρα USB είναι πλέον τύπου C και το σύστημα αλλαγής της γωνίας του flash είναι βελτιωμένο και ελεύθερο για ρύθμιση στο ακριβές σημείο που θέλει ο φωτογράφος.

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο και το Godox AD600PRO έχει mount Bowens για τη χρήση αξεσουάρ, οθόνη για την ρύθμιση του, ενώ το τροφοδοτικό ρεύματος φαίνεται ότι θα πωλείται και σε αυτή την περίπτωση ξεχωριστά. Το βάρος του θα είναι στα 3 κιλά (λίγο πιο βαρύ από τα 2.66 κιλά του Godox AD600), με διαστάσεις 250x245x125 χιλιοστά (λίγο μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο). Επιπλέον έχει υποδοχή 3.5mm sync.

To νέο flash αναμένουμε να έρθει στην Ελλάδα σε περίπου 2 μήνες και η τιμή του αναμένεται να είναι κοντά στα 800 με 900 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Godox
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!