H Godox παρουσιάζει τον νέο ελεγκτή Xpro με TTL, Manual και HSS λειτουργίες


H Godox παρουσιάζει τον νέο ελεγκτή Xpro με TTL, Manual και HSS λειτουργίες

Μία από τις πιο δυνατές εταιρείες στον χώρο του φωτογραφικού φωτισμού και των flash, η κινεζική Godox, παρουσίασε τον νέο της ελεγκτή για το σύστημα της.

Ο νέος Xpro μπορεί να ελέγχει απομακρυσμένα flash σε TTL ή manual λειτουργία χρησιμοποιώντας το σύστημα X1 2.4 GHz.

Είναι συμβατός με τους δέκτες X1 και R2 και μπορεί να ελέγξει μέχρι και 16 διαφορετικά groups.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη (εμφανίζει τις ρυθμίσεις για 5 groups, το ένα σε μεγαλύτερη μορφή και με περισσότερες λεπτομέρειες) και προσφέρει λειτουργίες υψηλής ταχύτητας συγχρονισμού μέχρι 1/8000 του δευτ. και manual ρύθμιση των flash από 1/1 μέχρι 1/256. Επιπλέον έχει λειτουργία TCM (TTL-Convert-Manual), η οποία επιτρέπει να κάνει κάποιος φωτομέτρηση σε λειτουργία TTL και να αλλάξει σε Manual λειτουργία κρατώντας τις ρυθμίσεις που είχε αρχικά πάρει σε TTL (μοιάζει με τη λειτουργία TTL Memory Function του συστήματος Nissin Air).

Στις υπόλοιπες λειτουργίες έχει δυνατότητα ρύθμισης του zoom της κεφαλής του flash ακόμα και για τα flash μίας ολόκληρης ομάδας, δυνατότητα αντιστάθμισης της έκθεσης για το flash, κλείδωμα της έκθεσης και 11 θέσεις για να κάνει ο φωτογράφος αποθήκευση τις αγαπημένες του ρυθμίσεις. Ακόμα διαθέτει λειτουργίες ελέγχου του modeling light ενός flash ή μίας ομάδας flash και δυνατότητα για χρήση stroboscopic multi flash, ενώ έχει και μεταλλικό παπουτσάκι.

O Godox Xpro θα είναι αρχικά διαθέσιμος για Canon μηχανές και η τιμή του κυμαίνεται κοντά στα 70-80 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Godox Godox Xpro Flash Commander

Πηγή:

Godox
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!