Η GoFish Cam είναι μια action camera για ψαράδες


Η GoFish Cam είναι μια action camera για ψαράδες

Υπάρχουν πολλές υποβρύχιες κάμερες στην αγορά που επιτρέπουν λήψεις βίντεο κάτω από το νερό, αλλά σίγουρα η GoFish Cam ξεχωρίζει από αυτές στον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τοποθετείται στην πετονιά του ψαρά και μπορεί να τραβήξει βίντεο μέχρι και 150 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Στην ουσία τοποθετείται κοντά στο αγκίστρι της πετονιάς και καταγράφει το υποψήφιο θήραμα. Είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ταλαντεύεται από τα ρεύματα του νερού, έχοντας μάλιστα δυνατότητα νυχτερινής λήψης, για τις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός μέσα στο νερό.

Είναι κατάλληλη για θαλασσινό και γλυκό νερό, ενώ σε περίπτωση που σπάσει η πετονιά, με το μικρό της βάρος επανέρχεται στην επιφάνεια.

Διαθέτει κάμερα που καταγράφει βίντεο ανάλυσης 1080p και ευρυγώνιο φακό με κάλυψη 170 μοίρες. Η ενσωματωμένη μπαταρία παρέχει ενέργεια για 4 ώρες λήψης βίντεο και φορτίζει μέσω θύρας mini USB. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο για την καταγραφή των υποβρύχιων ήχων και θύρα micro SD που δέχεται κάρτες μέχρι 32 GB. Τέλος, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για την GoFish Cam, μπορεί να γίνει επεξεργασία και διαμοιρασμός στα social media των βίντεο που καταγράφηκαν.

Η GoFish Cam στοιχίζει 115 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη το Φεβρουάριο του 2016. Για περισσότερες πληροφορίες και πακέτα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Kickstarter.

GoFish-Cam-2

GoFish-Cam-3

GoFish-Cam-4

GoFish-Cam-5

GoFish-Cam-6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Action Cameras GoFish

Πηγή:

GoFish Cam
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

2 σχόλια

  • #
    1

    Θέλω να ρωτήσω πόσο έχει να την αγοράσω για εξήντα μέτρα βάθος

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!