Google PhotoScan: Νέα δωρεάν εφαρμογή για σκανάρισμα φωτογραφιών


Google PhotoScan: Νέα δωρεάν εφαρμογή για σκανάρισμα φωτογραφιών

H Google παρουσίασε τη νέα εφαρμογή, PhotoScan, ως μία ειδική λύση για το σκανάρισμα φωτογραφιών.

Το PhotoScan είναι διαθέσιμο, δωρεάν, για Android και iOS και επιτρέπει το πολύ γρήγορο σκανάρισμα των φωτογραφιών, κατευθύνοντας τον χρήστη ώστε να κάνει τόσες λήψεις και από διαφορετικές θέσεις, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι αντανακλάσεις που φυσιολογικά δημιουργούνται, ειδικά σε όσες είναι τυπωμένες σε γυαλιστετό χαρτί.
Φυσικά το σκανάρισμα δίνει φωτογραφίες όχι υψηλής ανάλυσης (σε αυτή τη περίπτωση θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο καλό scanner), αλλά τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά για κοινοποίηση σε κοινωνικά δίκτυα όπως τα Facebook και Instagram (οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στο Google Photos).

Η νέα εφαρμογή PhotoScan:
– Με την νέα εφαρμογή μπορείτε να σκανάρετε παλιές φωτογραφίες σε λίγα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας την ολοκαίνουργια εφαρμογήPhotoScan σε Android (η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και σε iOS) και να τις αποθηκεύσετε στο Google Photos, προκειμένου να είναι ασφαλείς, να τις βρίσκετε εύκολα, να τις επεξεργάζεστε με απλό τρόπο και να τις κοινοποιείτε αμέσως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Google Google PhotoScan
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!