Κυκλοφόρησε η εφαρμογή της GoPro για Android


Κυκλοφόρησε η εφαρμογή της GoPro για Android

Επιτέλους.  Η GoPro ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της εφαρμογής της για έξυπνες συσκευές με λειτουργικό Android.  Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της αντίστοιχης εφαρμογής για iOS που είχαμε δει εδώ πλέον και οι χρήστες smartphones και tablets με το λειτουργικό της Google έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν την GoPro τους από απόσταση και να έχουν άμεση πρόσβαση στο υλικό που έχουν δημιουργήσει.  Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη του Wi-Fi BacPac, το οποίο πωλείται ξεχωριστά.  Το κακό είναι ότι η εφαρμογή δουλεύει χωρίς προβλήματα με εκδόσεις του Android από την 4.0 και μετά, ενώ οι χρήστες με παλαιότερες εκδόσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν διάφορα θέματα.

Για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή της GoPro θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσουμε το λογισμικό της μηχανής και του Wi-Fi BacPac εδώ.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Android google+ GoPro iOS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!