Η GoPro ανακοίνωσε νέα αξεσουάρ για τις κάμερες της


Η GoPro ανακοίνωσε νέα αξεσουάρ για τις κάμερες της

Blackout Housing

gopro-BlackoutHousing-1

Ξεκινάμε από το νέο ολόμαυρο housing “Blackout Housing” για τις GoPro Hero 3 και GoPro Hero 3+.
Το Blackout Housing είναι ένα housing σε μαύρο ματ χρώμα για την μείωση των αντανακλάσεων, με ειδική επίστρωση για να μειώνει την αντανάκλαση και από την μικρή LCD οθόνη στο εμπρός μέρος και είναι αδιάβροχο στα 40m.
Μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα της GoPro προς 59 ευρώ.


gopro-BlackoutHousing-1

The Frame

gopro-TheFrame

Το housing “The Frame” είναι για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν την GoPro κάμερα τους με ένα housing που να είναι ελάχιστο σε μέγεθος. Με το “The Frame” έχετε άμεση πρόσβαση σε κάρτα μνήμης, μπαταρία και USB υποδοχή, ενώ μπορείτε ταυτόχρονα να εφαρμόσετε γρήγορα και εύκολα το LCD Touch BacPac ή Battery BacPac.
Το “The Frame” είναι κατάλληλο για τις GoPro Hero 3 και GoPro Hero 3+, πωλείται στην τιμή των 45 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα της GoPro εδώ.


gopro-TheFrame-1

Gooseneck

GoPro Gooseneck
Το Gooseneck είναι ένας νέος τρόπος να κρατάτε ή να προσαρμόζετε την GoPro σας σε διάφορα σημεία (είναι συμβατό με τα mounts της GoPro). Έχει ύψος 20.3 εκατοστά και μπορεί να ρυθμιστεί από τον χρήστη στο σχήμα που θέλει (μοιάζει αρκετά με τα Gorrila Pod της Joby). Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να ενώσει περισσότερα από ένα Gooseneck ανάλογα με το ύψος που θέλει να έχει την GoPro κάμερα του.

Το Gooseneck πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα της GoPro, εδώ.

Dual HERO System

GoPro-DHS
Τέλος έχουμε το νέο σύστημα “Dual HERO System” για την GoPro HERO3+ Black Edition, το οποίο επιτρέπει την λήψη εικόνων και video με δύο GoPro κάμερες για την δημιουργία 3D. Αδιάβροχο μέχρι τα 60 μέτρα κάτω από το νερό, πωλείται μαζί με ειδικά γυαλιά για να βλέπετε τις 3D δημιουργίες σας στην τιμή των 219 ευρώ. Θα το βρείτε στην σελίδα της GoPro εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!