Έρχονται τα πρώτα drones της GoPro μέσα στο 2015


Έρχονται τα πρώτα drones της GoPro μέσα στο 2015

Η GoPro, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης του χώρου των action cameras, φαίνεται ότι ψάχνει νέα πεδία δραστηριοποίησης και ένα από αυτά είναι η ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των ιπτάμενων drones με κάμερα.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με την The Wall Street Journal η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζει τα drone της, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με GoPro action cameras και θα διατίθενται σε τιμές από 500 μέχρι 1000 δολάρια.

Το γεγονός ότι η ηγέτης εταιρεία του χώρου των ιπτάμενων drones DJI έχει εδώ και καιρό αρχίσει να προσφέρει τα μοντέλα της με τις δικές της κάμερες (όπως το νέο DJI Inspire 1) και η πτώση των πωλήσεων στην αγορά των action cameras ίσως ώθησε την GoPro να αναζητήσει νέους δρόμους ώστε να διατηρήσει την κερδοφορία της.

Η παραπάνω είδηση είναι πολύ σημαντική για τον συγκεκριμένο χώρο, αφού η είσοδος της GoPro στην συγκεκριμένη αγορά θα επιφέρει μείωση των τιμών των drones και περαιτέρω βελτίωση των χαρακτηριστικών τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!