GoPro: Θα καθυστερήσει η παρουσίαση του drone της


GoPro: Θα καθυστερήσει η παρουσίαση του drone της

Η GoPro δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2016 που έληξε στις 31 Μαρτίου και τα οποία δείχνουν ότι τα έσοδα γκρεμίστηκαν κατά 49.5% από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015. Το 50% των πωλήσεων ήταν στη διεθνή αγορά, εκτός των Η.Π.Α., με τις πωλήσεις στη Κίνα να συνεχίζουν να είναι δυνατές.

Επιπλέον στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην καθυστέρηση παρουσίασης του πρώτου drone της εταιρείας που αναμέναμε να έρθει στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

Η GoPro τώρα λέει ότι η παρουσίαση του GoPro Karma θα γίνει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2016, θεωρώντας ότι θα πουλήσει αρκετά εκείνη την περίοδο.

Στα λοιπά ενδιαφέροντα στοιχεία που δίνει η GoPro είναι ότι οι πωλήσεις των GoPro καμερών παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα μέσα στο 2015. Επιπλέον οι εφαρμογή της GoPro για smartphones έπιασε τα 2.8 εκατομμύρια downloads για το πρώτο τρίμηνο του 2016, φτάνοντας συνολικά τα 27 εκατομμύρια downloads, ενώ το GoPro Studio για Desktop Η/Υ “έπιασ唨τα 16.5 εκατομμύρια downloads. Τέλος GoPro κάμερες χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγή των MotoAmerica, MotoGP™, NHL, PGA TOUR και στα GRAMMY Awards.

Είστε από αυτούς που περιμένετε να δείτε το νέο drone της GoPro πριν προχωρήσετε στην αγορά drone και αν ναι τι σκοπεύετε να κάνετε μετά τη παραπάνω ανακοίνωση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

drones GoPro GoPro Drones GoPro Karma

Πηγή:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Ας ανακοινώσει την hero 5 (ή όπως αλλιώς θα λέγετε) που το πάει από αναβολή σε αναβολή και το drone ας βγει και του αντίχρονου.Μην ξεχνάμε ότι από κάμερες ξεκίνησε και ανέβηκε ψηλά και όχι από drones.

  • #
    1

    Δεν εχει τίποτε παραπάνω να βγαλει η GoPro στον κόσμο.Οτι έβγαλε έβγαλε.Την βλέπω να βάζει λουκέτο

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!