Έρχεται σύντομα το drone της GoPro;


Έρχεται σύντομα το drone της GoPro;

Στα πλαίσια του συνεδρίου Code Conference, ο Nick Woodman ρώτησε το κοινό αν θέλουν την GoPro να κατασκευάσει ένα drone. Η αίθουσα σείστηκε από τα ναι των παρευρισκομένων και ο Woodman αντέδρασε λέγοντας: “ΟΚ, η GoPro φτιάχνει ένα drone. Είναι επίσημο”.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2016 και η εταιρία εγγυάται να χτυπήσει τους ανταγωνιστές της.

Αν και ο Nick Woodman δεν αποκάλυψε την τιμή του drone, ανέφερε πως η Go Pro είναι μια εταιρία που εστιάζει στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, πράγμα που σημαίνει πως το drone της δε θα είναι ακριβότερο από τους κύριους ανταγωνιστές της, την DJI και την 3D Robotics.

H GoPro όχι μόνο θα κερδίσει από την πώληση drones και των καμερών που θα προσαρμόζονται σε αυτά, αλλά δε θα έχει απώλειες από τις πωλήσεις καμερών αφού οι ανταγωνιστές της έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να ενσωματώνουν τις δικές τους κάμερες στα drone τους.

Ο Nick Woodman αποκάλυψε επίσης πως θα κυκλοφορήσουν και αρκετά αξεσουάρ για το νέο drone.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Drone drones GoPro GoPro Drones
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!