Η GoPro χαρίζει GoPro Hero5 Black για να μαζέψει την αποτυχία του Karma


Η GoPro χαρίζει GoPro Hero5 Black για να μαζέψει την αποτυχία του Karma

Η GoPro έχει πάθει μεγάλη ζημιά στην αξιοπιστία της με την ανάκληση του GoPro Karma, του πρώτου της drone.

Η ζημιά φαίνεται ανεπανόρθωτη αλλά η αμερικανική εταιρεία προσπαθεί να τη μαζέψει.

Στα πλαίσια αυτά η GoPro εκτός από την επιστροφή χρημάτων στους 2.500 καταναλωτές που αγόρασαν το GoPro Karma και τους ζητήθηκε να το επιστρέψουν, αποφάσισε να χαρίσει, τουλάχιστον σε αυτούς που βρίσκονται στις Η.Π.Α. και την ναυαρχίδα της στις Action Cameras, GoPro Hero5 Black.

Το GoPro Karma αναμένεται να επανακυκλοφορήσει μόλις βρεθεί η αιτία για την ξαφνική απώλεια ισχύος που έχει ως αποτέλεσμα την πτώση του (δείτε το πρόβλημα στα video εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!