Η GoPro Hero6 θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα


Η GoPro Hero6 θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα

Μέσα στο 2017 αναμένουμε να ανακοινωθεί η νέα ναυαρχίδα της GoPro στις action cameras, η νέα GoPro Hero6.

Η GoPro HERO6 Black έχει ήδη καταχωρηθεί σε Ινδονησιακή Υπηρεσία Επικοινωνιών (λόγω του WiFi της) και λογικά θα την δούμε πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2017.

Αν σχεδιάζετε να αγοράσετε τη ναυαρχίδα action camera της GoPro και δεν βιάζεστε, ίσως θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή, έστω μέχρι να μάθουμε λεπτομέρειες για την νέα action camera.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPro GoPro Hero6 GoPro Rumors Rumors

Πηγή:

PhotoRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!