Η GoPro κατασκευάζει mount για τις κάμερές της για τη λήψη βίντεο 360 μοιρών


Η GoPro κατασκευάζει mount για τις κάμερές της για τη λήψη βίντεο 360 μοιρών

Ο CEO της εταιρείας GoPro Nick Woodman, ανακοίνωσε στο Code Conference, πως σύντομα η εταιρεία θα ανακοινώσει ένα σφαιρικό mount σχεδιασμένο για να τραβάει βίντεο 360 μοιρών. Για να γίνει αυτό εφικτό, είναι απαραίτητη η χρήση πολλών καμερών ταυτόχρονα.

Σε αυτό το σφαιρικό mount θα μπορούν να τοποθετηθούν 6 κάμερες GoPro Hero4, που θα καλύπτουν πεδίο 360 μοιρών. Αφού γίνει λήψη του βίντεο, αυτό θα μπορεί να “συρραφθεί” με το πρόγραμμα δημιουργίας βίντεο 360 μοιρών το Kolor.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα βίντεο αυτά θα μπορούν να προβληθούν από συσκευές όπως το Oculus RiFT, το Google Cardboard και το Microsoft HoloLens. Επίσης θα μπορούν να προβληθούν από υπηρεσίες όπως το YouTube 360.

Αναμένουμε να δούμε πότε θα είναι έτοιμο το mount και το κόστος του.

gopro vr mount

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!