GoPro Karma: Έρχονται δύο νέες λειτουργίες μέσω αναβάθμισης


GoPro Karma: Έρχονται δύο νέες λειτουργίες μέσω αναβάθμισης

Με την ανακοίνωση των δύο νέων action cameras της, η GoPro ανακοίνωσε και κάποιες βελτιώσεις για το πρώτο της drone, GoPro Karma.

Οι νέες βελτιώσεις από ότι φαίνεται θα έρθουν με firmware update και θα περιλαμβάνουν τις λειτουργίες Follow me και Watch αλλά και τη δυνατότητα του gimbal της κάμερας να κινείται προς τα πάνω.

Η λειτουργία Follow me επιτρέπει το Karma να ακολουθεί τον χειριστή του, ο οποίος όμως θα πρέπει να έχει το χειριστήριο στο οπτικό πεδίο του drone, ενώ η λειτουργία Watch επιτρέπει στο Karma να είναι σε ένα σταθερό σημείο και να παρακολουθεί το χειριστή.

Δυστυχώς η GoPro παραμένει πολύ πίσω τεχνολογικά ειδικά σε σχέση με τη DJI, τα drone της οποίας ακολουθούν το θέμα τους με τεχνολογία αναγνώρισης και ανίχνευσης και χωρίς την ανάγκη το χειριστήριο να είναι στο οπτικό τους πεδίο.

Ακόμα η GoPro βελτίωσε τη λειτουργία Cable Cam επιτρέποντας την επιλογή 10 σημείων στο μονοπάτι που θέλουμε να ακολουθήσει το Karma.

Μένει να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση του Karma.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!