GoPro Karma: Ακόμα ένα video από το drone που έρχεται


GoPro Karma: Ακόμα ένα video από το drone που έρχεται

Στις 19 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει το πρώτο της drone, η GoPro.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία μας έχει δώσει αρκετά videos που προμοτάρουν αυτή την ανακοίνωση και το τελευταίο δημοσιεύτηκε σήμερα.

Το νέο video δείχνει το drone σε δράση και τα πλάνα φαίνονται αρκετά σταθερά, ενώ σαν να ακούγεται και ο ήχος λειτουργίας του που είναι πολύ διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει (αν είναι όντως αληθινός). Ρίξτε μια ματιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Πού τον άκουσες τον ήχο βρε Βάιε?Θα με τρελάνεις?Άλλο βίντεο βλέπω?χαχα

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!