GoPro: δύο νέες εφαρμογές για εύκολο μοντάζ σε smartphones και tablets


GoPro: δύο νέες εφαρμογές για εύκολο μοντάζ σε smartphones και tablets

Πρόκειται για τις εφαρμογές QUIK (διαθέσιμη για Android και iOS) και SPLICE (διαθέσιμη για iOS).

gopro-2
Στην εφαρμογή QUIK ο χρήστης επιλέγει τη μουσική (η επιλογή της μουσικής γίνεται από τη βιβλιοθήκη της εφαρμογής ή από την βιβλιοθήκη του χρήστη) και η εφαρμογή αναλαμβάνει να επιλέξει τα καλύτερα πλάνα από τα videos υπάρχουν στη συσκευή και να προσθέσει transitions και εφέ, συγχρονίζοντας τα όλα στη μουσική.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από 28 διαφορετικά στύλ για τα videos του και να διαλέξει τα φίλτρα, τα transitions, τα γραφικά και τις γραμματοσειρές που του αρέσουν, ενώ μπορεί να προσθέσει ακόμα και emojis.

Επιπλέον κάθε Κυριακή η QUIK προσφέρει στον χρήστη έτοιμα videos που έχει ετοιμάσει από τα videos που έχει στο smartphone του, τα οποία δημιουργεί τελείως αυτόματα, ώστε να κοινοποιηθούν στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Την QUIK μπορείτε να βρείτε δωρεάν εδώ.

gopro-3

Η δεύτερη εφαρμογή, SPLICE, φέρνει τις δυνατότητες editing video των desktop εφαρμογών στις φορητές συσκευές με iOS. Ο χρήστης μπορεί να κάνει trim, να προσθέσει φίλτρα και transitions, να κάνει slow motion videos και πολλά ακόμα. Επιπλέον μπορεί να προσθέσει στα videos του φωτογραφίες. Φυσικά και εδώ ο χρήστης επιλέγει τη μουσική, είτε μέσα από τη βιβλιοθήκη μουσικής της εφαρμογής είτε από τα μουσικά κομμάτια που έχει στο iTunes.

Η SPLICE είναι διαθέσιμη, δωρεάν, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!