GoPro: Τα προβλήματα φέρνουν αναδιάρθρωση και απολύσεις


GoPro: Τα προβλήματα φέρνουν αναδιάρθρωση και απολύσεις

Η GoPro σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε ο ηγέτης στο χώρο των action cameras, αλλά πλέον έχει πολύ σοβαρά προβλήματα.

Μετά τα χλιαρά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς και την καθυστέρηση της παρουσίασης της νέας της ναυαρχίδας GoPro Hero5, ακολούθησε η τεράστια αποτυχία του πρώτου της drone, GoPro Karma, το οποίο ανακλήθηκε λόγω προβλήματος.

Έτσι η εταιρεία προσπαθεί πλέον να μαζευτεί και στα πλαίσια αυτά ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση της εταιρείας, σύμφωνα με την οποία θα απολύσει 200 υπαλλήλους της (δηλαδή το 15%), θα κλείσει το τμήμα enterntainment, θα μειώσει τις εγκαταστάσεις της και θα ακυρώσει την αναζήτηση προσωπικού.

Επιπλέον ο πρόεδρος της εταιρείας Tony Bates στα τέλη του 2016 θα αποχωρήσει από τη θέση του.

Όλες οι παραπάνω κινήσεις αναμένεται (σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας) να επαναφέρουν τη GoPro στο δρόμο της ανάκαμψης μέσα στο 2017, η οποία αναφέρει στην ανακοινώση ότι οι πωλήσεις της από την περίοδο της γιορτής των Ευχαριστιών μέχρι και την Cyber Monday ανέβηκαν κατά 35% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPro

Πηγή:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!