H Graava είναι μία action camera που κάνει αυτόματα μοντάζ στα video σας


H Graava είναι μία action camera που κάνει αυτόματα μοντάζ στα video σας

Η Graava χρησιμοποιεί ειδικούς αισθητήρες και πληροφορίες που δίνει ο χρήστης μέσω ειδικής mobile εφαρμογής (Android, iOS) για να δημιουργήσει ένα τελικό video, με τις καλύτερες στιγμές από τις λήψεις και την προσθήκη μουσικής, έτοιμο να κοινοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Χρησιμοποιώντας GPS, αισθητήρα φωτός, αισθητήρα εικόνας, ένα ζευγάρι μικροφώνων, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο η νέα action camera μπορεί να αντιληφθεί τις πιο σημαντικές στιγμές σε ένα video. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να φορέσει αισθητήρα που μετράει τους σφυγμούς της καρδιάς και ο οποίος μέσω bluetooth συνδέεται με την κάμερα, γεγονός που επιτρέπει στη Graava να εντοπίσει τις στιγμές που είναι πιο συναρπαστικές για να τις προσθέσει στο τελικό video.

Όσο αφορά τα βασικά της τεχνικά χαρακτηριστικά η Graava καταγράφει video Full HD 1080p 30 fps / 720p 60 fps και φωτογραφίες με ανάλυση 8 megapixels. Ο φακός της έχει γωνία λήψης 130 μοιρών, ενώ είναι εξοπλισμένη και με σταθεροποιητή.

Επιπλέον η Graava έχει WiFi για άμεσο ανέβασμα των τελικών videos στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Graava είναι αδιάβροχη, έχει διαστάσεις 65 x 44 x 20 χιλιοστά (Π x Μ x Υ) και βάρος μόλις 60 γραμμάρια. Δέχεται κάρτες μνήμης microSD και μπορεί να φορτίσει ασύρματα.

Επιπλέον η Graava έχει αισθητήρα κίνησης και ήχου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα ασφαλείας ή κάμερα παρακολούθησης μωρού (baby monitor) ή ως κάμερα ασφαλείας κατά την οδήγηση.

Η Graava κοστίζει 399 δολάρια (+20 δολάρια τα έξοδα αποστολής) και θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2016, ενώ όσοι την παραγγείλουν μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου θα έχουν έκπτωση 150 δολάρια.

graava

graava-1

graava-5

graava-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Graava
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!