Gradus, δημιουργία bullet-time effect με την βοήθεια 364 pinhole μηχανών


Gradus, δημιουργία bullet-time effect με την βοήθεια 364 pinhole μηχανών

Από τότε έχουμε δει πολλά project που δημιουργούν σκηνές με bullet-time effect αλλά κανένα σαν αυτό που ο φωτογράφος Brandon Griffiths κατάφερε να φέρει εις πέρας με τον τίτλο Gradus.

Ο Brandon χρησιμοποίησε για να αναπαράγει το ίδιο effect, 364 pinhole μηχανές με φιλμ. Συνολικά χρησιμοποίησε 60 μέτρα film και χρειάστηκε 6 ώρες τεστ και 14 ώρες για να εμφανίσει τα films. Στην συνέχεια χρειάστηκαν 100 ώρες για να scannάρει το κάθε καρέ και συνολικά 4382 ώρες για να δημιουργήσει το παρακάτω video.

Πρόκειται για μία πραγματικά δύσκολη και αξιέπαινη προσπάθεια που αξίζει 2 λεπτά από τον χρόνο σας.

Ακολουθεί video με τις λεπτομέρειες για το project.

pinhole-bullet-time-1

pinhole-bullet-time-3

pinhole-bullet-time-4

pinhole-bullet-time-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!