Μεγάλη προσφορά. Αποκτήσε το νέο βιβλίο του Scott Kelby για το Photoshop CS6 (pdf) με μόλις 8,5€


Μεγάλη προσφορά.  Αποκτήσε το νέο βιβλίο του Scott Kelby για το Photoshop CS6 (pdf) με μόλις 8,5€

Μεγάλη προσφορά από τις εκδόσεις Peachpit Press που συνεργάζονται στενά με τον προέδρο του National Association of Photoshop Professionals (NAPP), Scott Kelby.  Για μία εβδομάδα μπορείτε να αποκτήσετε με 72% έκπτωση (αρχική τιμή 43,00 δολάρια) το νέο βιβλίο του Scott για το Adobe Photoshop CS6, σε ψηφιακή μορφή (pdf) με μόλις 10 δολάρια (8,5€).

Το Adobe Photoshop CS6 book for digital photographers είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για όσους επαγγελματίες φωτογράφους δεν έχουν κάποιο βιβλίο για το Photoshop.

Για να το αγοράσετε (πιστωτική κάρτα ή paypall) μπορείτε να πατήσετε εδώ.  Έχετε μέχρι την Κυριακή που μας έρχεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!