Γαμπρός καταγράφει τον γάμο του με μικρο-κάμερα στα γυαλιά του


Γαμπρός καταγράφει τον γάμο του με μικρο-κάμερα στα γυαλιά του

Ο Michael Kammes είναι από τους ανθρώπους, που όπως λέμε πιάνουν τα χέρια του. Δουλεύει ως τεχνολογικός σύμβουλος στον χώρο των media στο Χόλιγουντ και ασχολείται πολύ με την εικόνα.
Και όταν μιλάμε για ένα άνθρωπο που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσω 3D video, τότε τι πιο φυσικό να τον δούμε να καταγράφει τον γάμο του φορώντας τα δικά του γυαλιά με κάμερα, στα πρότυπα των Google Glasses;
Ο Michael για να φτιάξει τα ειδικά γυαλιά για τον γάμο του χρησιμοποίησε την 808, μία κατασκοπευτική κάμερα (spy camera) μπρελόκ, η οποία καταγράφει Full HD video 1080p, μία κάρτα MicroSD 32GB ,ένα ειδικό καλώδιο το οποίο προσάρμοσε στα γυαλιά του και τα μαλλιά του για να καλύπτουν την κατασκευή.

Δείτε στο παρακάτω video το μονταρισμένο τελικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το εγχείρημα του εδώ.

Αν είστε περίεργοι να δείτε πως έκανε την πρόταση γάμου, δείτε το παρακάτω video.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!