Χακάρετε τη GoPro σας για εξελιγμένες Time Lapse δυνατότητες


Χακάρετε τη GoPro σας για εξελιγμένες Time Lapse δυνατότητες

Η GoPro σαν action camera έχει σίγουρα την ηγετική θέση στον χώρο, αλλά όπως και όλα τα προϊόντα δεν είναι τέλεια.
Μερικές επιλογές είναι περιορισμένες, όπως για παράδειγμα στη λήψη Time Lapse, όπου ο μέγιστος χρόνος intervals που μπορούμε να επιλέξουμε είναι 60 δευτερόλεπτα, γεγονός που σε συνδυασμό με την μικρή διάρκεια της μπαταρία ίσως να είναι πρόβλημα. Επιπλέον 1 φωτογραφία ανά 60 δευτερόλεπτα σημαίνει ότι γεμίζει πολύ πιο γρήγορα η κάρτα μνήμης κάτι που ίσως είναι αποτρεπτικό για projects με μεγάλη διάρκεια.

Μία λύση που έχουμε στα χέρια μας, είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το “The Megalapse Project” του Konrad Iturbe, ο οποίος γενικότερα προσπαθεί να προσθέσει διάφορα νέα στοιχεία στη GoPro του. Το “The Megalapse Project” επιτρέπει να προσθέσουμε στην GoPro μας, (GoPro Hero 3 black και GoPro Hero 3+ black) τη δυνατότητα να “τραβάει” φωτογραφίες με χρόνους από 2 μέχρι 45 λεπτά.
Φυσικά όπως όλου του είδους τα hacks η χρήση του γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη και καταργεί κάθε εγγύηση. Αν όμως θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Konrad Iturbe, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!