Επίθεση hacker στο Cloud της Adobe. Εκτέθηκαν οι λογαριασμοί 2.9 εκατομμυριών χρηστών


Επίθεση hacker στο Cloud της Adobe. Εκτέθηκαν οι λογαριασμοί 2.9 εκατομμυριών χρηστών

Σημαντικά νέα από το μέτωπο του Adobe Cloud σήμερα. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του δικτύου ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία της Adobe δέχτηκε επίθεση από hacker.
O Brad Arkin αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι hackers επιτέθηκαν στην Adobe και την υπηρεσία Adobe Cloud, αποκτώντας πρόσβαση σε στοιχεία των πελατών της και στον κώδικα αρκετών προϊόντων της εταιρείας.

Από την επίθεση επηρεάστηκαν 2.9 εκατομμύρια χρήστες, στοιχεία των οποίων, όπως ονοματεπώνυμο, νούμερα πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και ημερομηνίες λήξης αυτών, όπως και πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες τους, φαίνεται να εκλάπησαν.

Η εταιρεία ως προληπτικό μέτρο έκανε reset στους κωδικούς των πελατών που επηρεάστηκαν και τους ενημέρωσε μέσω email και προτείνει σε αυτούς να αλλάξουν τους κωδικούς τους και σε άλλες ιστοσελίδες που πιθανόν χρησιμοποιούσαν τα ίδια στοιχεία. Επίσης ειδοποίηση θα λάβουν και οι χρήστες των οποίων φαίνεται τα στοιχεία των καρτών τραπέζης να επηρεάστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Adobe Cloud

Πηγή:

dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!