Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης μας για το τρίποδο της Hama είναι…


Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης μας για το τρίποδο της Hama είναι…

Ακόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός από το PTTL, με αφορμή τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας μας, για όλους εσάς τους αναγνώστες μας, με δώρο το τρίποδο Hama Profil Duo III, έφτασε στο τέλος του.

Να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο Βασίλη Δημάκη και το στούντιο φωτογραφίας “κοίτα το πουλάκι” για τη συνεισφορά του στο διαγωνισμό μας. Είναι πολύ όμορφο να δίνεις και εμείς χαιρόμαστε να χαρίζουμε σε φίλους φωτογράφους.

Χωρίς παραπάνω λόγια ο νικητής που αναδείχτηκε, μέσα από την ηλεκτρονική κλήρωση που έγινε στο random.org με τη βοήθεια του Βασίλη, είναι ο Θοδωρής Αρβανιτίδης, με το σχόλιο νούμερο 74 (like στη σελίδα μας στο facebook). Ενημερώσαμε το Θοδωρή (με email) και ήδη έχει δρομολογηθεί η παραλαβή του δώρου του.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την συμμετοχή σας και για τα όμορφα λόγια σας για το νέο PTTL. Μας αρέσει και εμάς πολύ το νέο layout και μείνετε κοντά μας για περισσότερα καθημερινά φωτογραφικά νέα και εκπλήξεις.

Η ομάδα του PTTL

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Giveaways
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!