Ασύρματος αναγνώστης δεδομένων – router για iOS συσκευές από την Hama


Ασύρματος αναγνώστης δεδομένων – router για iOS συσκευές από την Hama

hama-wifi-data-reader-iosΗ γνωστή μας (για την κατασκευή φωτογραφικών εξαρτημάτων) Hama μας παρουσιάζει τον πρώτο ασύρματο αναγνώστη δεδομένων (καρτών μνήμης και USB) για iOS.  Το νέο προϊόν απευθύνεται κυρίως σε κατόχους iPad (αν και είναι συμβατό και με iPhone με iOS 5 ή νεώτερο). 

Ως γνωστό το tablet της Apple δεν έχει υποδοχή USB ή υποδοχή για κάρτες μνήμης με αποτέλεσμα όσοι το χρησιμοποιούν ως αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες τους (ή άλλα δεδομένα) να χρειάζονται το ειδικό κιτ της Apple ή κάτι παρόμοιο.  Η νέα λύση λέγεται Hama Wi-Fi SD/USB Data Reader for Apple Devices και είναι ένας ασύρματος αναγνώστης δεδομένων από USB ή κάρτες μνήμης SD, SDHC και SDXC που μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi με το iPad για την μεταφορά φωτογραφιών και video (απαραίτητη η δωρεάν εφαρμογή Wi-Reader).

Το Hama Wi-Fi SD/USB Data Reader for Apple Devices μπορεί να λειτουργήσει και ως ασύρματο router ή repeater μόλις το συνδέσουμε, χρησιμοποιώντας την υποδοχή Ethernet που έχει στο πλάι, με καλώδιο σε οποιοδήποτε WLAN.  Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο, για παράδειγμα αν βρισκόμαστε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και δεν υπάρχει WiFi αλλά υποδοχή καλωδίου LAN στον τοίχο.  Απλά συνδέουμε το Hama Wi-Fi SD/USB Data Reader for Apple Devices με καλώδιο LAN στην υποδοχή στον τοίχο και μπορούμε στη συνέχεια να συνδέσουμε το iPad μέσω WiFi, αποκτώντας έτσι πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Αν και η τιμή του δεν ανακοινώθηκε ακόμα,  υπολογίζεται να κοστίζει μεταξύ 70 και 100 ευρώ.

Ακολουθεί video – παρουσίαση:

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Hama ipad iphone Mac OS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!