HARMAN, γιορτάζει μία 10ετία επιτυχημένης διακίνησης των προϊόντων της Ilford


HARMAN, γιορτάζει μία 10ετία επιτυχημένης διακίνησης των προϊόντων της Ilford

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

HARMAN technology – 10 Χρόνια Δράσης
Το 2015, η HARMAN technology Limited συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης διακίνησης των προϊόντων ILFORD PHOTO.

Η εταιρεία θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για την υποστήριξη που έλαβε από ολόκληρο τον κόσμο αυτά τα 10 χρόνια. Η συνεχής στήριξη της εταιρείας από τους διανομείς και τους εμπόρους λιανικής και χονδρικής πώλησης εξασφάλισαν στους πιστούς μας φωτογράφους, τυπογράφους και τα συναφή εργαστήρια την απρόσκοπτη πρόσβαση σε ασπρόμαυρα προϊόντα ILFORD.

Οι σχολές, τα Κολέγια και τα Πανεπιστήμια που έχουν διατηρήσει ή –σε κάποιες περιπτώσεις- έχουν ξανανοίξει επιτυχώς τους σκοτεινούς θαλάμους τους, αποτελούν έμπνευση για εμάς. Ο διαρκής ενθουσιασμός των Καθηγητών, των Τεχνικών και των Διδασκάλων παρέχει στη νέα γενιά φωτογράφων μια σταθερή βάση για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο σκοτεινό θάλαμο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μία πιο στενή σχέση με τους πελάτες μας, ενώ μέσω ερευνών και σχολίων καταναλωτών, η HARMAN technololy Ltd συνεχίζει να αναπτύσσει την έρευνα και να παρέχει νέα, συναρπαστικά προϊόντα.

Αξιοσημείωτο επίτευγμα αποτελεί η επαναφορά των φωτογραφικών μηχανών μίας χρήσης και του φιλμ ILFORD SFX 200, του νέου χαρτιού για καλλιτεχνική φωτογράφιση ILFORD MULTIGRADE ART 300 και, πιο πρόσφατα, της εμπλουτισμένης σειράς χαρτιών ILFORD MULTIGRADE Fibre Base περιλαμβανομένων των χαρτιών CLASSIC και COOLTONE. Επίσης, η εταιρεία κατάφερε να παρουσιάσει με επιτυχία τις φωτογραφικές μηχανές Obscura της ILFORD και HARMAN TiTAN Pinhole.

Η επιτυχία μας τόσο στα νέα όσο και στα ήδη τρέχοντα προϊόντα συνεχίζει να μας ενθουσιάζει και να προσθέτει αξία στις μάρκες HARMAN και ILFORD PHOTO. Αναγνωρίζουμε ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται στη δεξιότητα, την αφοσοίωση και τη δέσμευση των μελών του προσωπικού μας. Η σκληρή δουλειά τους διασφαλίζει σε βάθος χρόνου την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Κατά το έτος 2014, είδαμε μία ανάπτυξη στις πωλήσεις των φιλμ και των χαρτιών σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτό ήταν πολύ ενθαρρυντικό.

Παρόλο που τα φωτογραφικά προϊόντα αποτελούν τον κύριο όγκο εργασιών, η εταιρεία χρησιμοποιεί την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την παραγωγή προϊόντων με βάση το ασήμι, για περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη στους νέους επιχειρηματικούς τομείς της αντιμικροβιακής τεχνολογίας καθώς και της τεχνολογίας του διαχωρισμού κυττάρων.

Η HARMAN technology Limited είναι υπερήφανη για αυτά τα δέκα χρόνια δράσης της και κοιτάζει μπροστά σε ένα συναρπαστικό και εποικοδομητικό μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Film photography HARMAN Ilford
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!