Ανακοινώθηκε η νέα Hasselblad Stellar II


Ανακοινώθηκε η νέα Hasselblad Stellar II

Όπως μας έχει συνηθίσει η Hasselblad τα τελευταία χρόνια, η Hasselblad Stellar II αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Sony και έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την Sony RX100 II.

Η εταιρεία ξεκινάει το κείμενο της ανακοίνωσης της νέας μηχανής τονίζοντας ότι η Hasselblad Stellar II δημιουργήθηκε με στόχο τους ενθουσιώδεις φωτογράφους και τους συλλέκτες και για αυτό δεν πρέπει να συγκρίνεται με άλλες μηχανές.

Περνώντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά της Hasselblad Stellar II να αναφέρουμε ότι η ανάλυση της είναι 20.2 megapixels με δυνατότητα καταγραφής Full HD video 1080/60p και φακό Zeiss με οπτικό zoom 3.6x (28–100 mm), μέγιστης φωτεινότητας f/1.8. Το ISO μπορεί να ρυθμιστεί από 160 μέχρι 25.600 και η ταχύτητα λήψης “πιάνει” τα 10 καρέ το δευτερόλεπτο. Διαθέτει οθόνη 3″, hot-shoe υποδοχή για εξωτερικό flash ή ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο και ενσωματωμένες τεχνολογίες WiFi και NFC (Near Field Communication).

Η Stellar II θα διατίθεται σε 4 εκδόσεις με διαφορετική χειρολαβή (κατασκευασμένη από ξύλο ελιάς ή ξύλο κερασιάς ή ξύλο padouk ή ανθρακονήματα) και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο σώμα καταφέρνουν να εκτοξεύσουν την τιμή της στα 1650 ευρώ, την ώρα που η Sony RX100 II πωλείται στην τιμή των 550 ευρώ.

Hasselblad Stellar II-3

Hasselblad Stellar II-2

Hasselblad Stellar II-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Η Stellar II θα διατίθεται σε 4 εκδόσεις με διαφορετική χειρολαβή (κατασκευασμένη από ξύλο ελιάς ή ξύλο κερασιάς ή ξύλο padouk ή ανθρακονήματα) … Ikea does it better.

  • #
    1

    Ο ξεπεζμός μιας τέτοιου μεγέθους εταιρείας να επενδύει με ξύλο κ.λ.π. φωτογραφικές μηχανές της Sony και να βάζει μαζί με το λογότυπο της και ένα μεγάλο “καπέλο” στην αρχική τιμή :-(

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!