Νέο Hasselblad X1D Field Kit στα 14.900 ευρώ


Νέο Hasselblad X1D Field Kit στα 14.900 ευρώ

H Hasselblad παρουσιάζει το νέο Hasselblad X1D Field Kit, ένα κιτ με την πρώτη mirrorless μηχανή μεσαίου φορμά στον κόσμο Hasselblad X1D-50c και τρεις φακούς.

Οι φακοί στο κιτ είναι οι prime φακοί XCD 3,5/30mm, XCD 3,5/45mm και XCD 3,2/90mm.

Μαζί δίνονται ένα ειδικό καθαριστικό πανάκι, ένα blower και ένα καθαριστικό στυλό, 2 μπαταρίες για τη μηχανή, ένα λουρί για τον ώμο και ένα για τον καρπό και ένα καλώδιο USB, ενώ όλο το κιτ είναι μέσα σε μία σκληρή θήκη της Pelican.

To Hasselblad X1D Field Kit θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 14.900 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Hasselblad
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!