Hasselblad: Έρχεται η νέα medium format X2D II!


Hasselblad: Έρχεται η νέα medium format X2D II!

Σύμφωνα με διαρροές, η Hasselblad ετοιμάζει το διάδοχο της γνωστής medium format κάμερας X2D που θα είναι η X2D II.

Η Hasselblad είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις επαγγελματικές medium format κάμερες της όπως για παράδειγμα η mirrorless medium format Hasselblad X2D 100C, η οποία διαθέτει αισθητήρα BSI CMOS (43,8 mm x 32,9 mm) ανάλυσης 100 Megapixels με τεράστιο δυναμικό εύρος που φτάνει τα 15 stops και βάθος χρώματος 16 bit. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ περισσότερα για αυτήν. Πρόσφατα, η εταιρία καταχώρησε μια νέα κάμερα (μέσω του οργανισμού FCC: Federal Communications Commission) με την κωδική ονομασία “HB722”:

Σύμφωνα με νέες διαρροές, πρόκειται για τον το διάδοχο της medium format κάμερας X2D που θα είναι η νέα X2D II. Οι παρακάτω εικόνες που διέρρευσαν, δείχνουν το επάνω plate (καπάκι) της επερχόμενης medium format που δείχνει το μοντέλο, ενώ είναι χαραγμένο και το χαρακτηριστικό “Handmade in Sweden”.

Τη δεύτερη εικόνα τη συνοδεύει και ένα κείμενο στο κάτω μέρος που σύμφωνα με πληροφορίες (μετάφραση) αναφέρει το εξής: “Το χρώμα της επόμενης γενιάς θα είναι μαύρο. Αυτό είναι απλώς ένα υλικό από κράμα αλουμινίου.” Αυτό σημαίνει ότι το νέο μοντέλο (X2D II) θα έρθει σε μαύρο χρώμα όπως και τα προηγούμενα μοντέλα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε καμία πρόσθετη πληροφορία για την επερχόμενη X2D II της Hasselblad. Μείνετε συντονισμένοι στο pttl καθότι το επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερα.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Photorumors
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.