Instagram: Αποκαλύπτει πως λειτουργεί και σου δείχνει πως να έχεις μεγαλύτερη απήχηση!


Instagram: Αποκαλύπτει πως λειτουργεί και σου δείχνει πως να έχεις μεγαλύτερη απήχηση!

Το Instagram δημοσίευσε ένα blog post στο οποίο αναλύει πως λειτουργεί και πως μπορείς να βελτιώσεις την εμπειρία χρήσης του και την απήχηση σου σε άλλους.

Το Instagram θέλει να ρίξει φως στο πως λειτουργεί η πλατφόρμα και θα κάνει μία σειρά άρθρων που θα εξηγεί αυτό ακριβώς.

Το πρώτο άρθρο αφορά τον αλγόριθμο που καθορίζει τι προβάλλεται και τι όχι πρώτο στο feed ενός χρήστη.

Για να δούμε τι λέει το Instagram για τον θρυλικό πλέον αλγόριθμο του.

Μία από τις κύριες παρανοήσεις που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε είναι η ύπαρξη του «Αλγόριθμου». Το Instagram δεν διαθέτει έναν αλγόριθμο που επιβλέπει τι βλέπουν και τι δεν βλέπουν οι χρήστες στην εφαρμογή. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία αλγορίθμων, ταξινομητών και διαδικασιών, ο καθένας με τον δικό του σκοπό. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χρόνο σας και πιστεύουμε ότι η χρήση τεχνολογίας για να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό.

Όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά το 2010, το Instagram ήταν μια μοναδική ροή φωτογραφιών με χρονολογική σειρά. Αλλά καθώς όλο και περισσότερα άτομα συμμετείχαν και μοιράστηκαν περισσότερα, έγινε αδύνατο για τα περισσότερα άτομα να δουν τα πάντα, πόσο μάλλον όλες τις αναρτήσεις που τους ενδιέφεραν. Μέχρι το 2016, οι άνθρωποι έχαναν το 70% όλων των δημοσιεύσεών τους στο Feed, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν των μισών αναρτήσεων από τις στενές τους συνδέσεις. Έτσι, αναπτύξαμε και παρουσιάσαμε μια ροή που κατατάσσει τις αναρτήσεις με βάση αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Κάθε μέρος της εφαρμογής – Feed, Explore, Reels – χρησιμοποιεί τον δικό του αλγόριθμο προσαρμοσμένο στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν. Οι άνθρωποι τείνουν να αναζητούν τους πιο κοντινούς φίλους τους στα Stories, αλλά θέλουν να ανακαλύψουν κάτι εντελώς νέο στο Explore. Βαθμολογούμε τα πράγματα διαφορετικά σε διαφορετικά μέρη της εφαρμογής, με βάση τον τρόπο που τα χρησιμοποιούν τα άτομα.

Το Instagram αναφέρει πως βαθμολογεί τα Feed και Stories.

Με τα χρόνια μάθαμε ότι το Feed και τα Stories είναι μέρη όπου οι άνθρωποι θέλουν να δουν περιεχόμενο από τους φίλους τους, την οικογένειά τους και αυτούς που βρίσκονται πιο κοντά. Με οποιονδήποτε αλγόριθμο κατάταξης, το πώς λειτουργεί αυτό μπορεί να χωριστεί σε βήματα.

Ξεκινάμε καθορίζοντας το σύνολο των πραγμάτων που σκοπεύουμε να κατατάξουμε στην πρώτη θέση. Με το Feed και τα Stories αυτό είναι σχετικά απλό. είναι όλες οι πρόσφατες δημοσιεύσεις που μοιράζονται τα άτομα που παρακολουθείτε. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις, όπως οι διαφημίσεις, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που βλέπετε κοινοποιείται από αυτούς που παρακολουθείτε.

Στη συνέχεια παίρνουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το τι δημοσιεύτηκε, τα άτομα που έκαναν αυτές τις δημοσιεύσεις και τις προτιμήσεις σας. Τα ονομάζουμε «signals» και υπάρχουν χιλιάδες από αυτά. Περιλαμβάνουν τα πάντα, από τη στιγμή της κοινοποίησης μιας ανάρτησης, αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο ή τον web έως τη συχνότητα που σας αρέσουν τα βίντεο. Τα πιο σημαντικά σήματα Feed και τα Stories, κατά προσέγγιση σειρά σπουδαιότητας, είναι:

– Πληροφορίες για την ανάρτηση. Αυτά είναι signals τόσο για το πόσο δημοφιλής είναι μια ανάρτηση – σκεφτείτε πόσα άτομα τους άρεσε- και συνηθισμένες πληροφορίες για το ίδιο το περιεχόμενο, όπως πότε δημοσιεύτηκε, πόση διάρκεια έχει αν είναι βίντεο και σε ποια τοποθεσία, εάν υπάρχει, και έχει προστεθεί σε αυτό
– Πληροφορίες για το άτομο που δημοσίευσε. Αυτό μας βοηθά να κατανοήσουμε πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι το άτομο για εσάς και περιλαμβάνει signals όπως πόσες φορές οι άνθρωποι έχουν αλληλεπιδράσει με αυτό το άτομο τις τελευταίες εβδομάδες.
– Η δραστηριότητά σας. Αυτό μας βοηθά να κατανοήσουμε τι μπορεί να σας ενδιαφέρει και περιλαμβάνει signals όπως πόσες αναρτήσεις σας άρεσαν.
– Το ιστορικό αλληλεπίδρασης με κάποιον. Αυτό μας δίνει μια αίσθηση για το πόσο ενδιαφέρεστε γενικά να δείτε αναρτήσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο. Ένα παράδειγμα είναι αν σχολιάζετε ή όχι τις αναρτήσεις του άλλου.

Από εκεί και πέρα κάνουμε ένα σύνολο προβλέψεων. Αυτές είναι υποθέσεις για το πόσο πιθανό είναι να αλληλεπιδράσετε με μια ανάρτηση με διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν περίπου δώδεκα από αυτούς. Στο Feed, οι πέντε αλληλεπιδράσεις που εξετάζουμε πιο προσεκτικά είναι το πόσο πιθανό είναι να περάσετε μερικά δευτερόλεπτα σε μια ανάρτηση, να σχολιάσετε, να πατήσετε μου αρέσει, να την αποθηκεύσετε και να πατήσετε στη φωτογραφία προφίλ. Όσο πιο πιθανό είναι να προβείτε σε κάποια ενέργεια και όσο περισσότερο ζυγίζουμε αυτήν την ενέργεια, τόσο υψηλότερα θα δείτε την ανάρτηση. Προσθέτουμε και αφαιρούμε signals και προβλέψεις με την πάροδο του χρόνου, προσπαθώντας να βελτιώσουμε την εμφάνιση όσων σας ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου προσπαθούμε να λάβουμε υπόψη και άλλα ζητήματα. Ένα παράδειγμα αυτού είναι ότι προσπαθούμε να αποφύγουμε την εμφάνιση πάρα πολλών αναρτήσεων από το ίδιο άτομο στη σειρά. Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα Stories που “αναδημοσιεύτηκαν” από τo Feed: μέχρι πρόσφατα, εκτιμούσαμε λιγότερο αυτές τα Stories, επειδή έχουμε ακούσει με συνέπεια ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο να δουν πρωτότυπες Ιστορίες. Αλλά βλέπουμε ένα κύμα αναδημοσιευμένων δημοσιεύσεων σε μεγάλες στιγμές – τα πάντα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο έως τις κοινωνικές αναταραχές – και σε αυτές τις στιγμές οι άνθρωποι περίμεναν ότι οι Ιστορίες τους θα έφταναν σε περισσότερους ανθρώπους από ό, τι έκαναν, έτσι σταματήσαμε.

Θέλουμε πάντα να κλίνουμε προς το να αφήσουμε τους ανθρώπους να εκφραστούν, αλλά όταν κάποιος δημοσιεύει κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια ενός άλλου ατόμου, επεμβαίνουμε. Έχουμε Οδηγίες για την κοινότητα που ισχύουν όχι μόνο για το Feed και για τις Stories, αλλά και για το Instagram. Οι περισσότεροι από αυτούς τους κανόνες επικεντρώνονται στην προστασία των ανθρώπων. Εάν δημοσιεύσετε κάτι που αντιβαίνει στις Οδηγίες της κοινότητας και το βρούμε, το καταργούμε. Εάν αυτό συμβαίνει επανειλημμένα, ενδέχεται να σας εμποδίσουμε να κάνετε κοινοποίηση και τελικά να αναστείλουμε τον λογαριασμό σας. Αν νομίζετε ότι κάναμε λάθος – και κάνουμε λάθη – μπορείτε να υποβάλετε ένσταση ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

Μια άλλη σημαντική υπόθεση είναι η παραπληροφόρηση. Αν δημοσιεύσετε κάτι που οι υπεύθυνοι ελέγχου γεγονότων τρίτων επισημαίνουν ως παραπληροφόρηση, δεν το καταργούμε, αλλά εφαρμόζουμε μια ετικέτα και εμφανίζουμε την ανάρτηση χαμηλότερα στο Feed και τα Stories. Εάν έχετε δημοσιεύσει θέματα με παραπληροφόρηση πολλές φορές, ενδέχεται να δυσκολευτείτε να βρείτε όλο το περιεχόμενό σας.

Το άρθρο συνεχίζει με την ανάλυση του πως γίνεται η βαθμολόγηση του Explore/Εξερεύνηση.

Το Explore σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέα πράγματα. Το grid αποτελείται από προτάσεις – φωτογραφίες και βίντεο που βρίσκουμε για εσάς – που είναι πολύ διαφορετικό από το Feed και τα Stories, όπου η συντριπτική πλειονότητα αυτών που βλέπετε είναι από τους λογαριασμούς που παρακολουθείτε.

Και πάλι, το πρώτο βήμα που κάνουμε είναι ο καθορισμός ενός συνόλου θέσεων για την κατάταξη. Για να βρούμε φωτογραφίες και βίντεο που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, εξετάζουμε signals όπως τις αναρτήσεις που σας άρεσαν, αποθηκεύσατε και σχολιάσατε στο παρελθόν. Ας υποθέσουμε ότι σας άρεσαν πρόσφατα μια σειρά από φωτογραφίες από τον σεφ του Σαν Φρανσίσκο Cathay Bi (@dumplingclubsf). Στη συνέχεια, εξετάζουμε σε ποιον άλλο αρέσουν οι φωτογραφίες της Cathay και, στη συνέχεια, ποιοι άλλοι λογαριασμοί ενδιαφέρουν αυτά τα άτομα. Ίσως άτομα που τους αρέσουν η Cathay να είναι επίσης στο SF dim sum spot @dragonbeaux. Σε αυτήν την περίπτωση, την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το Explore, ενδέχεται να σας δείξουμε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από το @dragonbeaux. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεστε για ζυμαρικά, ενδέχεται να βλέπετε αναρτήσεις για σχετικά θέματα, όπως το gyoza και το dim sum, χωρίς να καταλαβαίνουμε απαραιτήτως τι αφορά κάθε ανάρτηση.

Μόλις εντοπίσουμε μια ομάδα φωτογραφιών και βίντεο που μπορεί να σας ενδιαφέρει, τότε τις κατατάσσουμε με βάση το πόσο πιστεύουμε ότι ενδιαφέρεστε, όπως βαθμολογούμε το Feed και τα Stories. Ο καλύτερος τρόπος να μαντέψουμε πόσο ενδιαφέρεστε για κάτι είναι να προβλέπουμε πόσο πιθανό είναι να κάνετε κάτι με την ανάρτηση. Οι πιο σημαντικές ενέργειες που εξετάξουμε στο Epxlore περιλαμβάνουν τα “μου αρέσει”, αποθηκεύσεις και κοινοποιήσεις. Τα πιο σημαντικά signals που εξετάζουμε, με κατά προσέγγιση σειρά σπουδαιότητας, είναι:

– Πληροφορίες για την ανάρτηση. Εδώ εξετάζουμε πόσο δημοφιλής φαίνεται να είναι μια ανάρτηση. Αυτά είναι signals όπως πόσοι και πόσο γρήγορα αρέσει μία ανάρτηση σε άλλα άτομα, σχολιάζουν, μοιράζονται και αποθηκεύουν την ανάρτηση. Αυτά τα signals έχουν μεγαλύτερη σημασία στο Explore από ό, τι στο Feed ή στα Stories.
– Το ιστορικό αλληλεπίδρασης με το άτομο που δημοσίευσε. Πιθανότατα η ανάρτηση κοινοποιήθηκε από κάποιον που δεν έχετε ξανακούσει, αλλά εάν έχετε αλληλεπιδράσει μαζί του μας δίνει μια αίσθηση του πόσο ενδιαφέρεστε για αυτό που μοιράστηκε.
– Η δραστηριότητά σας. Αυτά είναι signals όπως οι αναρτήσεις που σας άρεσαν, αποθηκεύσατε ή σχολιάσατε και πώς έχετε αλληλεπιδράσει με αναρτήσεις στο Explore στο παρελθόν.
– Πληροφορίες για το άτομο που δημοσίευσε. Αυτά είναι signals όπως πόσες φορές τα άτομα έχουν αλληλεπιδράσει με αυτό το άτομο τις τελευταίες εβδομάδες, για να βοηθήσουν στην εύρεση συναρπαστικού περιεχομένου από ένα ευρύ φάσμα ατόμων.

Δεν ακολουθείτε τα άτομα που βλέπετε στην Εξερεύνηση, τα οποία αλλάζουν τη δυναμική όταν συναντάτε κάτι προβληματικό. Εάν ένας φίλος που ακολουθείτε μοιράζεται κάτι προσβλητικό και το βλέπετε στη ροή σας, αυτό είναι μεταξύ εσάς και του φίλου σας. Εάν δείτε κάτι προσβλητικό στην Εξερεύνηση από κάποιον που δεν έχετε ξανακούσει, αυτό είναι διαφορετική κατάσταση.

Γι ‘αυτό, εκτός από τις Οδηγίες κοινότητας, έχουμε κανόνες για αυτό που προτείνουμε σε μέρη όπως το Explore. Τα ονομάζουμε ως Οδηγίες Προτάσεων. Σε αυτά περιλαμβάνονται πράγματα όπως η αποφυγή δυνητικά ενοχλητικών ή ευαίσθητων αναρτήσεων, για παράδειγμα, στοχεύουμε να μην προβάλλουμε περιεχόμενο που προωθεί τη χρήση καπνού στο Explore.

Για να δούμε τι λέει το Instagram για τα Reels.

Το Reels έχουν σχεδιαστεί για να σας διασκεδάσουν. Όπως και το Explore, το μεγαλύτερο μέρος αυτού που βλέπετε προέρχεται από λογαριασμούς που δεν ακολουθείτε. Επομένως, περνάμε από μια πολύ παρόμοια διαδικασία, όπου αρχικά ταξινομούμε τα reels που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσουν και, στη συνέχεια, τα βάζουμε με βάση το πόσο ενδιαφέρον πιστεύουμε ότι είναι για εσάς.

Ωστόσο, με τα Reels, εστιάζουμε συγκεκριμένα σε αυτό που μπορεί να σας διασκεδάσει. Εξετάζουμε τους ανθρώπους και ρωτάμε αν βρίσκουν ένα συγκεκριμένο reel διασκεδαστικό ή αστείο και μαθαίνουμε από τα σχόλια για να καταφέρουμε καλύτερα να επεξεργαστούμε τι θα διασκεδάσει τους ανθρώπους, με γνώμονα τους μικρότερους δημιουργούς. Οι πιο σημαντικές προβλέψεις που κάνουμε είναι το πόσο πιθανό είναι να παρακολουθήσετε ένα reel στο σύνολο του, το πόσο πιθανό είναι να πείτε ότι ήταν διασκεδαστικό ή αστείο και να μεταβείτε στη σελίδα ήχου (ένας proxy για το αν μπορεί να εμπνευστείτε ή όχι για το δικό σας reel) Τα πιο σημαντικά signals, κατά προσέγγιση σειρά σπουδαιότητας, είναι:

– Η δραστηριότητά σας. Εξετάζουμε πράγματα όπως τα reels που σας άρεσαν, σχολιάσατε και αλληλεπιδράσατε πρόσφατα. Αυτά τα signals μάς βοηθούν να κατανοήσουμε ποιο περιεχόμενο μπορεί να σας αφορά.
– Το ιστορικό αλληλεπίδρασης με το άτομο που δημοσίευσε. Όπως και στo Explore, είναι πιθανό το βίντεο να έχει δημιουργηθεί από κάποιον που δεν έχετε ξανακούσει, αλλά αν έχετε αλληλεπιδράσει με αυτόν μας δίνει μια αίσθηση για το πόσο ενδιαφέρεστε να είστε σε αυτό που μοιράστηκε.
– Πληροφορίες για το reel. Αυτά είναι signals σχετικά με το περιεχόμενο του βίντεο, όπως το κομμάτι ήχου, την κατανόηση του βίντεο με βάση τα pixel και ολόκληρα καρέ, καθώς και τη δημοτικότητα.
– Πληροφορίες για το άτομο που δημοσίευσε. Θεωρούμε ότι η δημοτικότητα βοηθά στην εύρεση συναρπαστικού περιεχομένου από ένα ευρύ φάσμα ατόμων και δίνουμε σε όλους την ευκαιρία να βρουν το κοινό τους.

Οι ίδιες Οδηγίες προτάσεων που ισχύουν για το Explore ισχύουν για τα reels. Αποφεύγουμε επίσης να προτείνουμε reels για άλλους λόγους, όπως reels χαμηλής ανάλυσης ή με υδατογράφημα ή reels που εστιάζουν σε πολιτικά ζητήματα ή που δημιουργούνται από πολιτικές προσωπικότητες, κόμματα ή κυβερνητικούς αξιωματούχους – ή για λογαριασμό τους.

Το Instagram αναφέρει τον όρο Shadowbanning, δηλαδή ένα είδος αποκλεισμού των χρηστών από την πλατφόρμα που στην ουσία δεν τους αποκλείει από την χρήση της αλλά περιορίζει το πόσοι τους βλέπουν. Ας δούμε τι είναι αυτό.

Οι άνθρωποι μας κατηγορούν συχνά για “Shadowbanning” ή ότι προσπαθούμε να τους φιμώσουμε. Είναι ένας ευρύς όρος που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να περιγράψουν πολλές διαφορετικές εμπειρίες που έχουν στο Instagram. Αναγνωρίζουμε ότι δεν έχουμε κάνει πάντα αρκετά για να εξηγήσουμε γιατί καταργούμε περιεχόμενο όταν κάνουμε, τι συνιστάται και τι δεν είναι, και πώς λειτουργεί το Instagram ευρύτερα. Ως αποτέλεσμα, καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι αναπόφευκτα θα καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα σχετικά με το γιατί συνέβη κάτι, και ότι αυτά τα συμπεράσματα μπορεί να αφήσουν τους ανθρώπους να αισθάνονται σύγχυση ή να θεωρήσουν ότι είναι θύματα. Αυτή δεν είναι ποτέ η πρόθεσή μας και εργαζόμαστε σκληρά για βελτιώσεις. Διαχειριζόμαστε επίσης εκατομμύρια αναφορές την ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι κάνοντας ένα λάθος ακόμη και σε ένα μικρό ποσοστό αυτών των αναφορών επηρεάζουμε χιλιάδες άτομα.

Ακούμε επίσης ότι οι άνθρωποι θεωρούν ότι οι αναρτήσεις τους λαμβάνουν λιγότερες επισημάνσεις “μου αρέσει” ή σχόλια ως αποτέλεσμα του “shadowbanning”. Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα προσεγγίζετε με συνέπεια τον ίδιο αριθμό ατόμων όταν δημοσιεύετε. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από τους οπαδούς σας δεν θα δουν τι μοιράζεστε, επειδή οι περισσότεροι βλέπουν λιγότερο από το μισό της ροής τους. Αλλά μπορούμε να είμαστε πιο διαφανείς για το γιατί καταργούμε τα πράγματα όταν το κάνουμε, προσπαθούμε να κάνουμε λιγότερα λάθη – και να τα διορθώσουμε γρήγορα όταν το κάνουμε – και να εξηγήσουμε καλύτερα πώς λειτουργούν τα συστήματά μας. Αναπτύσσουμε καλύτερες ειδοποιήσεις εντός εφαρμογής, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν επιτόπου γιατί, για παράδειγμα, η ανάρτησή τους καταργήθηκε και διερευνούμε τρόπους για να ενημερώνουμε τους χρήστες όταν αυτό που δημοσιεύουν αντιβαίνει στις Οδηγίες μας. Θα έχουμε πολλά να μοιραστούμε σύντομα και θα εξετάσουμε επίσης πιο αναλυτικά αυτά τα θέματα σε αυτήν τη σειρά.

Τέλος το Instagram αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επηρεάσετε αυτό που βλέπετε.

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Instagram επηρεάζει σημαντικά τα πράγματα που βλέπετε και δεν βλέπετε. Βοηθάτε να βελτιώσετε την εμπειρία απλώς αλληλεπιδρώντας με τα προφίλ και τις αναρτήσεις που απολαμβάνετε, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επηρεάσετε αυτό που βλέπετε.

– Διαλέξτε τους στενούς φίλους σας. Μπορείτε να επιλέξετε τους στενούς σας φίλους για τα Stories. Αυτό σχεδιάστηκε για να σας επιτρέψει να μοιραστείτε περιεχόμενο μόνο με τους πιο κοντινούς ανθρώπους σε εσάς, αλλά θα δώσουμε επίσης προτεραιότητα σε αυτούς τους φίλους τόσο στο Feed όσο και στα Stories.
– Σίγαση ατόμων που δεν σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να θέσετε σε σίγαση έναν λογαριασμό εάν θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε αυτό που μοιράζονται, αλλά διστάζετε να τον αποκλείσετε εντελώς. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τους έχετε θέσει σε σίγαση.
– Επισήμανση των προτεινόμενων αναρτήσεων ως “Δεν ενδιαφέρομαι”. Κάθε φορά που βλέπετε μια πρόταση, είτε στο Explore είτε στο Feed μπορείτε να υποδείξετε ότι “δεν σας ενδιαφέρει” αυτήν την ανάρτηση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μην σας δείξουμε παρόμοιες προτάσεις στο μέλλον.

Η παροχή περισσότερου περιεχομένου σχετικά με τον τρόπο κατάταξης, εμφάνισης και εποπτείας του περιεχομένου στο Instagram είναι μόνο μέρος της εξίσωσης. Υπάρχουν περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε για να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε την εμπειρία σας στο Instagram με βάση αυτό που σας αρέσει. Πρέπει επίσης να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την τεχνολογία κατάταξής μας και, φυσικά, να κάνουμε λιγότερα λάθη. Το σχέδιό μας είναι να είμαστε έτοιμοι να δράσουμε από πριν για να εξηγήσουμε το έργο μας και στους τρεις τομείς από εδώ και πέρα. Μείνετε συντονισμένοι.

Αν λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία χρήσης του Instagram ή θέλετε να βελτιώσετε την απήχηση σας στους άλλους θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλα τα παραπάνω και να τα μελετήσετε προσεκτικά.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram

Πηγή:

Instagram
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!