Πως να βελτιώσετε την ποιότητα εγγραφής ήχου όταν δημιουργείτε video με τα iPad και iPhone


Πως να βελτιώσετε την ποιότητα εγγραφής ήχου όταν δημιουργείτε video με τα iPad και iPhone

Η ποιότητα του ήχου εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα του μικροφώνου που χρησιμοποιούμε και για αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις το ενσωματωμένο μικρόφωνο μίας συσκευής δεν μας δίνει το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Θα έχετε δει πολλές φορές δημοσιογράφους να χρησιμοποιούν το iPhone τους κατά την διάρκεια μίας εξωτερικής συνέντευξης. Εκτός των δημοσιογράφων είναι πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν το iPhone που έχουν στην κατοχή τους ή το iPad για την καταγραφή video, ως μία πολύ φορητή ποιοτική λύση.
Πως όμως μπορούμε στα video μας που δημιουργούμε με iPhone ή iPad να βελτιώσουμε την ποιότητα του ήχου που καταγράφεται.

Στο παρακάτω video το κατάστημα B&H μας δείχνει ποιες επιλογές έχουμε για ασύρματη ή ενσύρματη καταγραφή ήχου στην iOS συσκευή μας που θα εκτινάξει την ποιότητα των video μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ipad iphone
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!