10 βήματα για να δημιουργήσετε ποιοτικά videos


10 βήματα για να δημιουργήσετε ποιοτικά videos

Μην σπεύσετε να καταρρίψετε τον παραπάνω ισχυρισμό. Η αλήθεια είναι ότι το μέλλον έρχεται πιο γρήγορα από ότι νομίζετε και όσοι δεν εξελίσσονται αναγκαστικά μένουν πίσω.

Ακόμα ακούω τις φωνές των “παλιών” επαγγελματιών φωτογράφων ότι το film δεν θα πεθάνει ποτέ. Αυτό εν μέρη είναι αλήθεια. Το Film δεν θα πεθάνει ποτέ απλά σήμερα είναι ένα μέσο με το οποίο ασχολούνται περισσότερο οι εραστές της φωτογραφίας και καθόλου ή λίγο οι επαγγελματίες. Και αν το 2000 όλα φαίνονταν ρευστά σήμερα η ψηφιακή τεχνολογία έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες του film.

Όσοι διαβάζετε καιρό το pttl θα έχετε δει πολλά άρθρα που μαρτυρούν ότι η λήψη video έχει γίνει κινηματογραφική με πολλά νέα στοιχεία και οι παλαιοί βιντεολήπτες έχουν μετατραπεί σε κινηματογραφιστές.
Όλο και περισσότεροι φωτογράφοι ασχολούνται πλέον με την λήψη video και κάνουν το πέρασμα στην κινούμενη εικόνα, επεκτείνοντας έτσι την γκάμα των υπηρεσιών τους και αυτό είναι φυσιολογικό αφού ο υψηλός ανταγωνισμός και η πληθώρα προσφοράς έχει οδηγήσει την επαγγελματική φωτογραφία σε τέλμα.

Καλό λοιπόν είναι να μην κλείσουμε επαγγελματικά τα μάτια μας στο μέλλον, ένα μέλλον όπου φωτογράφος και κινηματογραφιστής μπορεί να σημαίνουν το ίδιο πράγμα, ειδικά αφού πλέον οι γνώσεις και των δύο έχουν την ίδια βάση και αρχές και ειδικά αφού πλέον και οι δύο δουλεύουν με τον ίδιο εξοπλισμό, τις DSLR μηχανές.

Αν είστε από αυτούς τους φωτογράφους που θέλετε να εντρυφήσετε περισσότερο στην δημιουργία ποιοτικών videos τότε θα βρείτε το παρακάτω video ενδιαφέρον.

Ο Filme von Draussen συγκέντρωσε τα 10 βήματα που σας είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε ποιοτικά videos.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!