Blur Gallery στο Adobe Photoshop CC 2014, δείτε πως να την χρησιμοποιήσετε


Blur Gallery στο  Adobe Photoshop CC 2014, δείτε πως να την χρησιμοποιήσετε

Η νέα Gallery βρίσκεται κάτω από την επιλογή Blur, ονομάζεται Blur Gallery και περιέχει διαφορετικούς τύπους θολώματος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις εικόνες μας.

Ο Aaron Nace της Phlearn μας δείχνει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα νέα εργαλεία της Blur Gallery και τι μπορούμε να πετύχουμε με την βοήθεια τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Εμενα την επιλογη του gallery δεν μου το εμφανιζει στο mac παρολο που εχω κανει ολα τα update

    • #
      1

      εμένα μου την εμφανίζει και στα windows και στο mac..ανοίγεις το Adobe Photoshop CC 2014; γιατί είναι νέα έκδοση και γίνεται ξεχωριστή εγκατάσταση από το Adobe Photoshop CC…στην ουσία αν έχεις εγκαταστήσει το Adobe Photoshop CC 2014 έχεις δύο photoshop…

      • #
        1

        Καλημέρα. Ναι το ξέρω αλλά τελικά είχαν φάει σκάλωμα τα permissions του Mac και αφού πέρασα το onyx όλα καλά :)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!