Πως να κάνετε zoom σε μία εικόνα γρήγορα και εύκολα (Photoshop Tutorials)


Πως να κάνετε zoom σε μία εικόνα γρήγορα και εύκολα (Photoshop Tutorials)

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες στο Adobe Photoshop, την οποία χρησιμοποιούν καθημερινά όλοι οι φωτογράφοι, είναι η λειτουργία του zoom σε μία εικόνα.
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε zoom in και zoom out σε μία εικόνα ή να ρυθμίσετε το επίπεδο zoom στο επιθυμητό νούμερο, ενώ επίσης μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα zoom σε δύο ή περισσότερες εικόνες.

Στο παρακάτω video μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να κάνετε zoom σε μία εικόνα και ποιος είναι ο πιο γρήγορος και πιο εύκολος τρόπος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Πολυ καλη σειρα μαθηματων. Ευγε σας Ευχαριστω.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!