Η επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC στα smartphones θα έχει πανίσχυρες κάμερες


Η επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC στα smartphones θα έχει πανίσχυρες κάμερες

Τα smartphones έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων στην ίδια κατηγορία είναι μικρές και οι εταιρείες έχουν επικεντρωθεί πολύ στο να βελτιώσουν τις κάμερες που διαθέτουν και να χρησιμοποιήσουν το στοιχείο αυτό για να κλέψουν πωλήσεις η μία από την άλλη.

Έτσι η HTC στον λογαριασμό της στο Twitter μας προετοιμάζει για τη νέα της ναυαρχίδα, με μία εικόνα και τη φράση «World First, World Class, Front and Back. You’ll see», τονίζοντας ότι οι κάμερες που θα έχει θα είναι παγκόσμιας κλάσης, με κάτι που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά.

Το νέο HTC 10 φημολογείται ότι θα έχει βασική κάμερα (στο πίσω μέρος) ανάλυσης 12 Megapixels, τεχνολογίας Ultrapixel, ενώ και η μπροστά κάμερα (για selfies) αναμένεται να είναι πολύ δυνατή.

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια έξτρα πληροφορία αν και οι φήμες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση του HTC 10 αναμένεται να γίνει κοντά στις 19 Απριλίου. Φυσικά για οτιδήποτε νεώτερο μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

TechBlog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!