HTC Re, ανακοινώθηκε η πρώτη ψηφιακή μηχανή – action camera από την HTC


HTC Re, ανακοινώθηκε η πρώτη ψηφιακή μηχανή – action camera από την HTC

Πρόκειται για μία action camera σε σχέδιο περισκοπίου που δεν έχει οφθαλμοσκόπιο ή οθόνη αλλά ούτε χειριστήρια πλην του κουμπιού για την λήψη εικόνων και videos.
Η ενεργοποίηση της γίνεται μόλις την πιάσει κάποιος στα χέρια του (υπάρχει ειδικός αισθητήρας) και ο χειρισμός και οι αλλαγές των ρυθμίσεων γίνονται μέσω σύνδεσης με WiFi σε smartphone (με Android 4.3 και iOs 7).

Η HTC Re διαθέτει αισθητήρα 1/2.3″, CMOS των 16 megapixels και φακό με f/2.8, γωνία λήψης 146 μοίρες και εστιακό μήκος 6.5mm. Καταγράφει video Full HD 1080p στα 30fps και slow motion videos σε HD ανάλυση 720p με 120fps.
Επιπλέον έχει Bluetooth 4.0 και micro USB και δέχεται microSD κάρτες μνήμης (θα δίνεται με κάρτα μνήμης 8GB και θα δέχεται κάρτες μέχρι 128GB). H μπαταρία της είναι 820mAh κατάλληλη για λήψη 1200 φωτογραφιών ή video περίπου 1 ώρας και 40 λεπτών.

Η HTC Re είναι ανθεκτική σε σκόνη και νερό (πρότυπο IPX7, μέχρι 1 μέτρο κάτω από την επιφάνεια του νερού για 30 λεπτά). Αναμένουμε να είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στην τιμή των 200 δολαρίων σε λευκό, μπλε, πορτοκαλί ή πράσινο χρώμα.

HTC-RE-camera-1

HTC-RE-camera-2

HTC-RE-camera-3

HTC-RE-camera-4

HTC-RE-camera-8

HTC-RE-camera-5

HTC-RE-camera-6

HTC-RE-camera-7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

HTC
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!