Paraliazo, η έκθεση


Paraliazo, η έκθεση

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό έφτασε τις 832 συμμετοχές ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης, την Κυριακή 11 Μαΐου, στις 12:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουνίου. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Ο διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας Paraliazo των Φίλων της Νέας Παραλίας ολοκληρώθηκε, με 832 συμμετοχές και αποδίδει στην πόλη την συλλογή μιας νέας εικονογραφίας του παραλιακού μετώπου. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες, κάτοικοι και επισκέπτες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αποτύπωσαν με τους φακούς τους, εικόνες – αφηγήσεις της ζωής στο παράλιο φως, στην κίνηση και τις εποχές που αποτελούσαν και τις τρεις θεματικές του διαγωνισμού.

Οι 200 φωτογραφίες που διακρίθηκαν θα εκτεθούν στα περίπτερα του Κήπου του Ήλιου, του Κήπου της Μεσογείου και του Κήπου των Γλυπτών. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 11 Μαΐου και ώρα 12:00, στο περίπτερο του Κήπου των Γλυπτών, όπου θα ανακοινωθούν και θα απονεμηθούν τα 3 βραβεία και οι 15 έπαινοι των συμμετοχών που προκρίθηκαν από την επιτροπή και το κοινό.

Η έκθεση θα έχει διάρκεια ένα μήνα δηλαδή έως και τις 11 Ιουνίου ενώ την ημέρα των εγκαινίων θα παρουσιαστεί και το λεύκωμα – αφιέρωμα στην συλλογή των διακεκριμένων φωτογραφιών.

Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας ευχαριστούν θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού: τον Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του οποίου τέθηκε ο διαγωνισμός, την επιτροπή αξιολόγησης απαρτιζόμενη από τους: Βαγγέλη Ιωακειμίδη Διευθυντή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Γιώργη Γερόλυμπο Δρ Αρχιτέκτονα-Φωτογράφο, Bernard Cuomo Αρχιτέκτονα Μελετητή της Νέας Παραλίας καθώς και όσους συμμετείχαν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, τους χορηγούς (TECHNOPOLIS, IANOS, SPEATY, Nikon, IKEA), τους χορηγούς επικοινωνίας (parallaxi, FM100, TV100, OLAFM, RSO) και ιδιαίτερα όσους θέλησαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την πόλη μέσα από τις φωτογραφίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

2 σχόλια

  • #
    1

    Με συγχωρείτε που απευθύνομαι σε εσάς, αλλά επειδή την ιστοσελίδα του paraliazo.gr δε θα τη χαρακτήριζα ακριβώς κατατοπιστική, μήπως γνωρίζετε εάν τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν και ηλεκτρονικά;

    Ευχαριστώ πολύ. :)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!