Λογισμικό αφαιρεί αντικείμενα και ανθρώπους από HD video

Ένα νέο λογισμικό υπόσχεται την αφαίρεση αντικειμένων και ανθρώπων από HD video.  Το λογισμικό αναπτύχθηκε από ερευνητές του Max Planck Institute.  Αν και η τεχνολογία “Inpainting” (διαδικασία ανοικοδόμησης τμημάτων εικόνας ή βίντεο που έχουν χαθεί) προϋπήρχε δεν μπορούσε έως τώρα να εφαρμοστεί σε video ανάλυσης HD.  Στην ουσία το νέο λογισμικό αφαιρεί το επιθυμητό αντικείμενο ή άνθρωπο και στην συνέχεια αντικαθιστά το κενό με πληροφορία που βρίσκει στα άλλα καρέ του video.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του νέου λογισμικού:

via petapixel

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!