“Παρατηρώ”, έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας


“Παρατηρώ”, έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας

Η τελευταία της έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Παρατηρώ” στεγάζεται στο χώρο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, ένα από τα σημαντικότερα και εγκυρότερα εικαστικά κέντρα της χώρας. Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του “Φωτογραφικού Χειμώνα 2013-2014”.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Έκθεση Φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, με θέμα «ΠΑΡΑΤΗΡΩ»

Η έκθεση πραγματεύεται μια από τις βασικές χαρακτηριστικές ιδιότητες της φωτογραφίας, που είναι το προσωπικό βλέμμα του φωτογράφου. Κάθε φωτογραφία αντανακλά μια δημιουργικά ανακατασκευασμένη πραγματικότητα. Η αίσθηση που προκαλεί προέρχεται από την υποκειμενική επαναδιαπραγμάτευση του αντικειμένου της. Η προσέγγιση αυτή επιχειρεί να εκφράσει την ακλόνητα υποκειμενική εμπειρία της πραγματικότητας, έτσι όπως την αντιλαμβάνεται ο κάθε φωτογράφος, ευελπιστώντας να μεταφέρει στον θεατή, μια νέα οπτική διαπραγμάτευση του κόσμου που τον περιβάλει.

Χώρος: Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας (Κτήριο Εξάρχου), Ταγματάρχου Φουλεδάκη
Επιμέλεια: Χάρης Κοντοσφύρης
Διάρκεια: 19-31 Ιανουαρίου 2014
Καθημερινά: 19:00 – 22:00
Είσοδος: Ελεύθερη
Εγκαίνια Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 ΏΡΑ 19:00

Δείτε στιγμιότυπα από τα εγκαίνια:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!