Τραβάω φωτογραφίες γιατί δεν έχω μνήμη


Τραβάω φωτογραφίες γιατί δεν έχω μνήμη

Στη διάρκεια τη ομιλίας του, ο Christopher Makos, γνωστός για τις φωτογραφίες του Andy Warhol, θα μοιραστεί με το κοινό τις εμπειρίες του και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να ζει το παρόν, δημιουργώντας παράλληλα εικόνες που διατηρούν τις στιγμές αυτές στη φωτογραφική αιωνιότητα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά θα πρέπει να είστε έγκαιρα στο χώρο για να εξασφαλίσετε ένα δελτίο προτεραιότητας (η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει στις 5:30μ.μ.). Και για όσους βρίσκονται μακριά, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά σε αυτό τον σύνδεσμο.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«Τραβάω φωτογραφίες γιατί δεν έχω μνήμη»
Διάλεξη σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ

Ομιλητής:
Christopher Makos, φωτογράφος

Συντονίζει ο Δημοσθένης Αγραφιώτης, ποιητής, καλλιτέχνης διαμέσων

– Προβολή ταινίας μικρού μήκους
– Ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του καλλιτέχνη στις ΗΠΑ

Στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση

Φωτογραφίες του έχουν εκτεθεί στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου: Μετροπόλιταν της Νέας Υόρκης, Γκούγκενχαϊμ του Μπιλμπάο, Tate Modern του Λονδίνου, «Βασίλισσα Σοφία» της Μαδρίτης κ.ά. Το έργο του “Altered Image” (πορτρέτο του Warhol) περιλαμβάνεται στη μόνιμη συλλογή της National Portrait Gallery στην Ουάσινγκτον.

O Andy Warhol, προσωπικός φίλος του Christopher Makos, τον έχει χαρακτηρίσει ως τον «πιο μοντέρνο φωτογράφο της Αμερικής».

Ο διάσημος αμερικανός φωτογράφος γεννήθηκε στο Λόουελ της Μασσαχουσέτης, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη μετά το Λύκειο. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Παρίσι και δούλεψε για σύντομο διάστημα ως ασκούμενος με τον Man Ray.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo lectures
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!