H Φ.Λ.Π Ηδύφως διοργανώνει φωτογραφικό περίπατο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Φωτογραφικής Βόλτας της 500px


H Φ.Λ.Π Ηδύφως διοργανώνει φωτογραφικό περίπατο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Φωτογραφικής Βόλτας της 500px

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση από την Φ.Λ.Π Ηδύφως:

Η Φ.Λ.Π Ηδύφως και η φωτογραφική πλατφόρμα 500px, συνδιοργανώνουν Φωτογραφικό Περίπατο στην Πάτρα στις 06 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο.

Τόπος συνάντησης ορίζεται το Ηλιακό Ρολόι στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στις 17:15.

Ο φετινός θα είναι ο δεύτερος Παγκόσμιος Φωτογραφικός Περίπατος που διοργανώνεται και θα έχει θέμα: Μοτίβα και Σύμβολα.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι η εξής:
Υψηλά Αλώνια – Αρχαίο Ωδείο, Πλ Αγ Γεωργίου – Σκάλες Γεροκωστοπούλου – Πλ Γεωργίου – Ρήγα Φεραίου – Αγ Ανδρέας – Φάρος. (https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zm9bYb9t0vNE.ku1CpZ0VruZw)

Στο τέλος φυσικά θα ακολουθήσει απαραίτητο χαλάρωμα στην καφετέρια του Φάρου για κουβεντούλα.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η δημιουργία (όσοι δεν έχουν) profile στο site του 500px (http://500px.com/) ώστε να ανεβάσει ο καθένας μας μετά την βόλτα εκεί τις φωτογραφίες του μαζί με τα σχετικά hashtags που βλέπετε παρακάτω. Μόνο έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνιστικό κομμάτι, φυσικά όποιος δεν θέλει να φτιάξει profile απλά έρχεται και συμμετέχει στην φωτοβόλτα μας ;) , άλλωστε στόχος είναι να γνωριστούμε καλύτερα και να κινηθούμε λίγο….φωτογραφικά !

Και μην ξεχάσετε να προσκαλέστε όσους φίλους (και μη) της φωτογραφίας θέλετε, ώστε να συμμετάσχουν στην εκδήλωση :)

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε εδώ είτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: idifos@yahoo.gr

#WeAre500px
#500pxPatras

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!