Διαγωνισμός φωτογραφίας από τα ΙΕΚ Ακμή για την ημέρα των ερωτευμένων


Διαγωνισμός φωτογραφίας από τα ΙΕΚ Ακμή για την ημέρα των ερωτευμένων

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΕΚ ΑΚΜΗ #myselfielove

Θέλεις να κάνεις μια ξεχωριστή έκπληξη στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου;

Πώς θα σου φαινόταν αν του/ της προσέφερες ένα ταξίδι 3 διανυκτερεύσεων (18-22 Φεβρουαρίου) για 2 άτομα, στο BANSKO;

LOVE is in the SHARE!!!

Διεκδίκησε το ταξίδι ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

❤ Κάνε follow @iekakmiedu στο Instagram (https://www.instagram.com/iekakmiedu/)
❤ Ανέβασε φωτογραφία με κάτι/κάποιον που αγαπάς με το hashtag #myselfielove στην περιγραφή
❤ Κοινοποίησε την «αγάπη» σου στο Facebook
❤ Μάζεψε likes και κέρδισε!

Όροι συμμετοχής

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να προηγηθεί follow στη σελίδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο instagram και κοινοποίηση στο facebook.
Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν τα άτομα που σχετίζονται με τον παρόν διαδικτυακό τόπο (διαχειριστές, συντάκτες, συνεργάτες), καθώς και συγγενής πρώτου βαθμού.
Νικητής του διαγωνισμού θα καταστεί το άτομο, του οποίου η φωτογραφία θα μαζέψει τα περισσότερα Likes σε instagram & facebook.
Ο νικητής θα ενημερωθεί την επομένη της λήξης του διαγωνισμού και πρέπει να απαντήσει στο μήνυμα εντός 48 ωρών αναφέροντας την επιθυμία του ως προς την αποδοχή ή την απόρριψη του δώρου. Σε περίπτωση που δεν δοθεί κάποια απάντηση εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος ή γίνει απόρριψη του δώρου, θα επιλεγεί το άτομο που συγκέντρωσε τα περισσότερα Likes μετά τον πρώτο νικητή!
Το δώρο του διαγωνισμού θα εξαργυρωθεί από τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Εκκίνηση και λήξη διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και λήγει την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μια μέρα μετά την λήξη του διαγωνισμού, στα social media του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!