ILFORD PHOTO: Ξεκίνησε η περίοδος παραγγελίας ULF sheet film


ILFORD PHOTO: Ξεκίνησε η περίοδος παραγγελίας ULF sheet film

Ξεκίνησε η περίοδος κατά την οποία οι φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο μπορούν να παραγγείλουν ILFORD films χωρίς τον περιορισμό ελάχιστης ποσότητας.

Η περίοδος παραγγελιών θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Μαΐου 2017 και οι παραγγελίες πρέπει να γίνουν μέσω των εξουσιοδοτημένων πωλητών της εταιρείας.

Είναι η 12η συνεχόμενη χρονιά που η HARMAN technology Limited, ιδιοκτήτρια της ILFORD, τρέχει το πρόγραμμα ULF και για φέτος διαθέσιμα θα είναι τα ILFORD FP4 PLUS, HP5 PLUS και DELTA 100 PROFESSIONAL.

Δείτε τη λίστα των film που μπορείτε να παραγγείλετε και τους πωλητές που μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας (δεν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα) εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!