ILFORD: δέχεται παραγγελίες για Ultra Large Format films


ILFORD: δέχεται παραγγελίες για Ultra Large Format films

Η περίοδος μέσα στην οποία οι φωτογράφοι μπορούν να παραγγείλουν τα films τους λήγει στις 27 Μαΐου 2016.

Η διαδικασία γίνεται μέσω των αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμετέχουν όλοι στο πρόγραμμα και η αποστολή των films θα γίνει από το εργοστάσιο του Ηνωμένου Βασιλείου τον Αύγουστο.

Όπως πολύ σωστά μαντέψατε δεν περιλαμβάνεται η χώρα μας. Ισχύει για Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Κίνα, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρωσία, Σλοβακία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α.

Για να δείτε ποια films περιλαμβάνονται σε αυτά που οι φωτογράφοι μπορούν να παραγγείλουν πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Film photography Ilford Ilford film

Πηγή:

ILFORD
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!