Άρχισαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια Image+Tech Expo Seminars


Άρχισαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια Image+Tech Expo Seminars

Όπως έχουμε ήδη ενημερωθεί στην Image and Tech Expo που θα γίνει τον Μάρτιο στην Αθήνα θα έχουμε σημαντικά σεμινάρια.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα και τις τιμές για κάθε σεμινάριο και πλέον οι εγγραφές μπορούν να γίνουν από την ειδική ιστοσελίδα των σεμιναρίων.

Οι φωτογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνολικά 15 σημαντικά σεμινάρια φωτογραφίας & βίντεο και 4 workshops που θα λάβουν χώρα στις 10-13 Μαρτίου με τις τιμές των σεμιναρίων να ξεκινούν μόλις από τα 15€ και με εξαιρετικούς ομιλητές όπως τους LookFotografia, την Lindsay Adler, τoν Oli Sansom,τον Γιώργο Παχούντη, τους WithHeartFilms, τον Σάκη Μπατζάλη και πολλούς άλλους.

Επιπλέον οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει διαγωνισμό φωτογραφίας,video & album σε 16 κατηγορίες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων(on line κράτηση θέσης) και των κατηγοριών του διαγωνισμού στο www.imagetechseminars.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!